Select Menu


Προκαλεί τον Σόιμπλε ο Γλέζος: «Έλα να με αντικρούσεις»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, χαρακτήρισε «εντελώς εξωπραγματικές» τις απόψεις του Βόλφκανγκ Σόιμπλε περί γερμανικών επανορθώσεων, κατηγορώντας τον ότι αοριστολογεί, λέγοντας παράλληλα να «μας πει σε ποια διεθνή δικαστήρια και πότε συζητήθηκαν τα θέματα αυτά».

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συμπλήρωσε: «Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μόνο διεθνές δικαστήριο που αναμείχθηκε ποτέ ήταν αυτό της Χάγης, το οποίο αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να δικάσει, επειδή η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και πρέπει να λυθεί μεταξύ των δύο λαών και των κυβερνήσεών τους».

Ο κ. Γλέζος τόνισε ότι «αν όλα είναι λυμένα και τακτοποιημένα, ας κοπιάσει η Γερμανία στο τραπέζι, να βάλει την υπογραφή της σε μια Συνθήκη Ειρήνης ανάμεσα στις χώρες μας. Φτάνουν πια οι υπεκφυγές και η λασπολογία σε βάρος της Ελλάδας και του λαού μας».

Τέλος, κάλεσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών να τον αντικρούσει ενώπιον του γερμανικού λαού, σε κάποια από τις πόλεις όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Γερμανία.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top