Select Menu

Κράμερ εναντίον Κράμερ
Η αμερικανική δραματική ταινία "Κράμερ εναντίον Κράμερ" είναι παραγωγής 1979 σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Μπέντον.
Μία κλασική δραματική ταινία με κύριο θέμα την οικογένεια, όπου όλοι θα πρέπει να δούμε, με ερμηνείες από τους καλύτερους ηθοποιούς που γνωρίζουμε σήμερα.

Τα κεντρικά πρόσωπα της ταινίας μας δίνουν να καταλάβουμε πως πάνω από όλα όταν είσαι γονιός πρέπει να κοιτάς το καλό του παιδιού σου και της οικογένειάς σου. Η Τζοάνα Κράμερ μετά από την εγκατάλειψη του συζύγου της και του γιου της έρχεται να διεκδικήσει και πάλι την κηδεμονία του γιου έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημά του.
 Η κηδεμονία περνά στην Τζοάνα. Όμως, πόσο εύκολο είναι να κερδίσει και πάλι τη φροντίδα του γιου της αφού όσο έλειπε γιος και πατέρας έχουν πλέον δεθεί; Θα καταφέρει η ίδια να τον κρατήσει;

Μία από τις καλύτερες ταινίες που πραγματεύεται τα συναισθήματα αλλά και τις ευθύνες που αναλογούν απέναντι στην οικογένεια. Και θέτει ερωτήματα. Κατά πόσο η καριέρα σου πρέπει να είναι σε προτεραιότητα; Τελικά, μπορείς να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό;

Εξαιρετική ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες των Μέριλ Στριπ και Ντάστιν Χόφμαν. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Έιβερι Κόρμαν. Το ότι η ταινία βραβεύτηκε με 5 βραβεία Όσκαρ, ένας επιπλέον λόγος για να τη δείτε.

Σκηνοθέτης: Ρόμπερτ Μπέντον

Σύνθεση μουσικής: Τζον Κάντερ, Αντόνιο Βιβάλντι

Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Ντάστιν Χόφμαν, Τζάστιν Χένρι, Τζέιν Αλεξάντερ, Πέτρα Κινγκ, Μελίσα Μόρελ, Χάουαρντ Νταφ, Τζορτζ Κο, ΤζοΜπεθ Γουίλιαμς, Χάουλαντ Τσαμπερλέν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top