Select Menu


Τα άνω κάτω θα έρθουν στον κόσμο το 2050 σε οικονομικό, θρησκευτικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Οι ΗΠΑ θα πέσουν στη τρίτη θέση στην κατάταξη της παγκόσμιας οικονομίας, οι θρησκείες αναμένονται να περιοριστούν σημαντικά, ο πληθυσμός θα αυξηθεί σημαντικά όπως και η ρύπανση της γης.

1. Η παγκόσμια οικονομία σύμφωνα με υπολογισμούς του 2014


Η παγκόσμια οικονομία όπως αναμένεται να διαμορφωθεί το 2050. Στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Κίνα, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Ινδία αντί των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή υπολογίζεται ότι οι συγκεκριμένες τρεις οικονομίες θα συγκεντρώνουν περισσότερο από τον μισό πλούτο της Γης.


2. Η δεκάδα με τις 10 ισχυρότερες χώρες οικονομίες


Το 2050 εκτοπίζονται από τις θέσεις τους η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία, ενώ η Ινδονησία και η Νιγηρία ανεβαίνουν σημαντικά.

3.Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν των ισχυρών οικονομιών

Σημαντική αναμένεται να είναι η αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος των μεγαλύτερων οικονομιών, όπως θα έχουν διαμορφωθεί το 2050.

4. Ο Χριστιανισμός θα συνεχίζει να είναι η επικρατούσα θρησκεία

Στη σύγκριση σχετικά με την επικράτηση των δυο δημοφιλέστερων θρησκειών, του χριστιανισμού και του ισλάμ, φαίνεται πως νικητής θα είναι ο χριστιανισμός.

5. Τα αθεϊστικά κράτη θα πολλαπλασιαστούν χωρίς να επηρεάζεται η Δύση


Φαίνεται πως οι άθεοι πληθυσμοί της Γης θα πολλαπλασιαστούν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αθεϊστικών κρατών σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η πίστη των δυτικών κρατών θα παραμείνει άθικτη.
6. Ο πληθυσμός της Γης θα ανέβει στα ύψη

Ο πληθυσμός της γης θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και από τα 6.900.000.000 που ήταν το 2010 θα φτάσει στα 9.600.000.000 το 2050.

7. Το προσδόκιμο ζωής θα αυξηθεί σημαντικά

Το προσδόκιμο ζωής αναμένεται να φτάσει κοντά στα 80 έτη.

8. Η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα αναμένεται να αυξηθεί επικίνδυνα

Το 2010 η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα υπολογίστηκε στους 33 γιγατόνους, ενώ μέχρι το 2050 θα έχει σχεδόν διπλασιαστεί, καθώς θα φτάνει τους 55.87.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top