Select Menu


Στις 28/2/2015, κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ και ώρα 15:00 μ.μ., έγινε αναφορά σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ από την εταιρεία METRON ANALYSIS. Η αναδημοσίευση της συγκεκριμένης δημοσκόπησης δεν έγινε όμως από την ΝΕΡΙΤ ολοκληρωμένα αλλά... επιλεκτικά, με αποτελέσματά της να παραλείπονται, όπως αποδεκνύεται από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η οποία δημοσίευσε την πλήρη δημοσκόπηση από την εταιρεία METRON ANALYSIS χωρίς να αλλοιώσει τα στοιχεία της. Αυτό αποδεικνύεται άμεσα και από την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα στοιχεία που αφορούν την 'Ενωση Κεντρώων, η οποία στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση έλαβε 2.5% στην πρόθεση ψήφου και 2.8% στην εκτίμηση ψήφου.

Τα στοιχεία αυτά, επέλεξαν στην ΝΕΡΙΤ να μην τα δημοσιοποιήσουν. Αντιθέτως, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το... Κίνημα (ΚΙΔΗΣΟ), όπως και για τα λοιπά κόμματα, κανονικά και πλήρως.

Η ίδια δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στις 27/2/2015.

Όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε η Αντιδιαπλοκή - webtv:

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top