Select Menu


Ο φανατισμός και η ιδεοληψία φαίνεται πως θα επικρατήσουν και σε αυτές τις εκλογές. Η ψήφος θα είναι από πολλούς τιμωρητική και όχι μετά από σκέψη.

Να επισημάνουμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξουν όσοι με ηρεμία θα πάνε στις κάλπες, οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να διαβάσουν καν αυτό το άρθρο, καθώς τα ξέρουν ήδη όλα:
  • Προσοχή στις παχυλές υποσχέσεις – Προεκλογικά λέγονται τα πάντα και στο τέλος επικρατεί μονάχα απογοήτευση. 
  • Προσοχή σε δηλώσεις τύπου «λεφτά υπάρχουν» – Μην ξαναπέσει ο λαός στην ίδια παγίδα όπως το 2009 που μπήκαμε από επιλογή στο Μνημόνιο. Από τα λάθη πρέπει να μαθαίνει κανείς και όχι να τα επαναλαμβάνει. Η σωστή συνταγή είναι σωτηρία με παραγωγική δουλειά, την οποία οφείλει να διευκολύνει το κράτος και όχι κάθομαι και βρέχει επιδόματα. Η κοινωνία δεν θα αντέξει νέα Μνημόνια… 
  • Εφόσον θέλετε να «σταυρώσετε» πρόσωπα, επιλέξτε ανθρώπους που έχουν δουλέψει στην ζωή τους και γνωρίζουν την πιάτσα και δεν είναι απλά μεγάλο-σπουδαγμένοι ή μεγάλο-συνδικαλιστάδες. 
  • Δεν χρειάζεται να διατυμπανίζετε την ψήφο σας, η οποία είναι μυστική. Δυστυχώς υπάρχουν εκείνοι, οι οποίοι στοχοποιούν επιλογές και απόψεις, γιατί απλά δεν έχουν μάθει να σέβονται την αντίθετη άποψη, χλευάζοντας οτιδήποτε με το οποίο δεν συμφωνούν. 
Αυτά τα λίγα απλά από εμάς. Καλή ψήφο την Κυριακή. Ευχόμαστε να σχηματιστεί κυβέρνηση και να μην οδηγηθούμε σε ακόμα μεγαλύτερη πόλωση.

ΠΥΓΜΗ.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top