Select Menu

Ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων ο ακτιβιστής με τους περισσότερους να μην επικροτούν την πράξη του υποστηρίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο το αίμα να δοθεί σε ανθρώπους που το χρειάζονται . Όπως και να 'χει , η παρότρυνση σε πόλεμο κι ειδικά από άνθρωπο των τεχνών , που οφείλει να διακατέχεται από φιλειρηνικές διαθέσεις , δε θα πρέπει επιδοκιμάζεται επίσης . 



Μετά από εκτέλεση μονόπρακτου έργου στην Τούλα της Ρωσίας , ο διάσημος ηθοποιός Ιvan Ohlobystin έλαβε επί σκηνής ως δώρο μια φιάλη με αληθινό αίμα για τη στάση του σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία .

Ο εμπνευστής της δράσης είναι ένας πολίτης από την Τούλα , ο ακτιβιστής και δημοσιογράφος Valeryj Otstavnyh. Ο τελευταίος έστειλε ένα σημείωμα στον ηθοποιό που ανέφερε την πρόθεσή του να μεταφέρει ένα δώρο στο συμπατριώτη του .

Ο ηθοποιός μετά το παραπάνω σημείωμα υποσχέθηκε να καλέσει τον ακτιβιστή στη σκηνή . Πριν την παράσταση ο ακτιβιστής κατέγραψε ένα βίντεο όπου κατηγόρησε ανοιχτά τον ηθοποιό για τη θέση του σε σχέση με τις ενέργειες των ουκρανικών αρχών και του στρατού της πλατείας Ανεξαρτησίας . Επίσης, οι ακτιβιστές κατέγραψαν την αιμοδοσία που προοριζόταν ως δώρο στον ηθοποιό .

Κατά την παράδοση του δώρου στον ηθοποιό , ο ακτιβιστής εκφώνησε τα εξής λόγια : “ Σήμερα δίνουμε στον ηθοποιό Ιvan Ohlobystin πραγματικό αίμα – στη φιάλη περιέχεται και το δικό μου αίμα , αναφώνησε ο Valeryj – γιατί ο Ιβάν σε μόνιμη βάση δείχνει να διψά για ουκρανικό και ρώσικο αίμα . Κι αυτό γιατί προτείνει τα τανκς να εισέλθουν στο Κίεβο , προτιμώντας την έναρξη ενός αιματηρού πολέμου και την κατάκτηση της Οδησσού κι εύχεται στο λογαριασμό του στο Twitter όλοι οι Ουκρανοί να σκοτωθούν από εκρήξεις των πυρηνικών αντιδραστήρων . Ως εκ τούτου το εν λόγω δώρο θεωρείται το πλέον κατάλληλο γι’ αυτόν . ”

Στα Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ακτιβιστής είναι μέλος του δημόσιου κινήματος « Μαϊντάν χωρίς σύνορα ».

Ο ηθοποιός Ohlobystin εξέφρασε την οργή του μετά το παραπάνω περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter : “ Ω, Valeryj , ω Otstavnyh .. τι απογοήτευση ! Στις φλέβες σου κυλάει χυμός cranberry . Ξινίλα , όπως ολόκληρη η ζωή σου . ”

Πηγή: http://bloknot.ru/
Μετάφραση - Επιμέλεια : Το ιδιόμελο για το logiosermis.net 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top