Select Menu


Ηγέτες από όλο τον κόσμο, κόμματα, συνδικάτα, εβραϊκές, χριστιανικές, μουσουλμανικές θρησκευτικές ενώσεις, σύλλογοι, προσωπικότητες, πολίτες. 

Όλοι βρέθηκαν στην -όπως την ονομάζουν τα μέσα- «πορεία για την δημοκρατία» στο Παρίσι. Όλοι, αριστεροί και δεξιοί, θρήσκοι, άθρησκοι, άθεοι και θεϊστές, θα αποδεχθούν και την «λύση» της πλήρους και απόλυτης αστυνόμευσης με αφορμή τον ισλαμικό κίνδυνο, ο οποίος υπάρχει μεν αλλά εκτρέφεται από τις μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας διαπλοκής. Ποιος υποστήριζε και εκπαίδευε τους ισλαμιστές στην Συρία και όχι μόνο; Γιατί ηγετικές μορφές του Ισλαμικού Κράτους έχουν να κάνουν με την CIA;

Μια «ιστορική ημέρα» λοιπόν για την κοινή γνώμη , ένα ακόμα λιθαράκι στον δρόμο προς την προσπάθεια επιβολής παγκόσμιας δήθεν «ειρήνης» με ένα κέντρο διαχείρισης των εξουσιών – επιβολής της τάξης και καθεστώς, που ακόμα και οι μεγαλύτεροι δικτάτορες θα ζήλευαν. Πάλι θα αποφασίσει ο «κυρίαρχος λαός», ο οποίος διαδηλώνει στο Παρίσι μαζί με τους… «ταγούς» του, αφού κατατρομοκρατήθηκε με διόλου τυχαία γεγονότα.

ΠΥΓΜΗ.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top