Select Menu


Λίγο μετά τις 19:00 μ.μ. της 27ης Ιανουαρίου 2015, και μετά την Ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε με όρους πραγματικής ανεξιθρησκείας και κατάργησης των απόλυτων πολιτικών δογμάτων, τα οποία κρατούσαν και -εν δυνάμει προτίθενται- να κρατούν διαχωρισμένα τα πολιτικά κόμματα, μα πάνω απ' όλα διαχωρισμένους τους πολίτες, ο Αλέξης Τσίπρας εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου. Στην πρώτη φωτογραφία τον βλέπουμε έτοιμο να βγει πίσω από έναν από τους ανθρώπους του Μαξίμου, που πηγαίνει προς το αυτοκίνητο. Στην δεύτερη φωτογραφία κατεβαίνει μαζί του προς το αυτοκίνητο.


Έξω από το Μ. Μαξίμου έχουν μείνει κάποιοι κάμεραμεν και συντάκτες-δημοσιογράφοι τηλεοπτικών, ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων. Κάποιοι τον χαιρετούν: "Καληνύχτα κύριε Πρόεδρε!" Ένας αστυνομικός μου λέει ευγενικά να μην πλησιάσω στην πόρτα καθώς εξερχόταν το αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά πολύ ευγενικά οι ίδιοι αστυνομικοί μου είπαν με χαμόγελο: "Περάστε!" Ανθρώπινα πράγματα, ανθρώπινες εποχές. Αυτό που ευχόμαστε και επιθυμούμε, να τις ζήσουμε στο περισσότερο και μέγιστο δυνατόν!

Κείμενο - Φωτογραφίες: Χρύσα Κουτρουμάνου, ειδική συνεργάτης του logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top