Select Menu


Κάτι παρόμοιο ουδέποτε ακούστηκε τον καιρό των Ιμίων για την Ελλάδα όπου το επεισόδιο είχε ενορχηστρωθεί από το ίδιο το ΝΑΤΟ ώστε να προκύψει ανάγκη για άμεση αγορά οπλικών συστημάτων αξίας 30 Δις!

Οι περιούσιοι χρησιμοποιούν τους φόρους και τις ζωές των Αμερικανών πολιτών για να εγκαταστήσουν τις κυβερνήσεις-μαριονέτες των τοκογλύφων σε ολόκληρο τον πλανήτη. 


Ότι και να πάει στραβά οι Σιωνιστές που αποφασίζουν και διατάζουν μένουν ΕΚΤΟΣ κάδρου και αποδέκτες μίσους και καχυποψίας είναι τα επίσης θύματα των τοκογλύφων οι Αμερικανοί πολίτες. 

Τη γενικευμένη στοχοποίηση των Αμερικανών κι όχι αυτών που τους εκμεταλλεύονται έχουν αναλάβει εργολαβικά οι κομμουνιστές. Ως γνήσιιοι ταλιμπάν των Μαρξ, Λένιν, Λούξεμουργκ, Μπεναρόγια κλπ υπερασπίζονται τον Σιωνισμό ακόμα και χωρίς να το γνωρίζουν. 

Η περιούσια Nuland ενορχήστρωσε και την ανατροπή του φιλορώσου Ουκρανού Πρωθυπουργού Viktor Yanukovych ώστε να αποφυλακιστεί η επίσης περιούσια Τιμοσένκο.

Σ.Σ.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top