Select Menu

Αγαπητέ Νίκο,

Καταρχήν Χρόνια Πολλά για την γιορτή σου. Χρόνια Πολλά και προπάντων Καλά. 

Δεν σε ξέρω κι ούτε γνωρίζω και όλες τις λεπτομέρειες της δράσης σου εώς τώρα. Τα βασικά τα διάβασα σε blogs και σε ειδησεογραφικά sites αλλά χωρίς τις λεπτομέρειες δεν μου αρέσει να φτάνω σε συμπεράσματα γιατί πιθανά να είναι και λανθασμένα. 

Οπότε αν είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν ξέρω πόσο επαναστάτης είσαι πραγματικά. Εύχομαι να είσαι όμως γιατί η εικόνα που δίνει η γενιά σου είναι μιας τέτοιας απίστευτης μαλθακότητας που πολύ θα το ήθελα να βγει επιτέλους κάποιος μπροστά που να είναι διαφορετικός. 

Και διόλου με απασχολεί αν προέρχεσαι από την πλουτοκρατία γιατί έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι γνήσιοι επαναστάτες της ιστορίας ήταν τουλάχιστον αστοί και κάποιοι πολύ παραπάνω. 

Κάποιοι πάλι σε κατηγορούν ότι είσαι και Εβραίος συν τοις άλλοις και πάνω σε αυτό έχουν κτίσει διάφορα συνομοσιολογικά σενάρια. Όχι ότι δεν υπάρχουν σιωνιστικές συνομωσίες γύρω μας. Μια χαρά υπάρχουν και κινούν πολλά νήματα της σάπιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας μας. Αλλά δεν σε κόβω για τέτοιον. 

Εκεί όμως που με μπερδεύεις πολύ είναι σε δυο σημεία.

1) Τάσσεσαι υπέρ της βίας και του ένοπλου αγώνα για να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που θα φέρουν ένα νέο, καλύτερο κόσμο. Δηλαδή θες να φέρεις τον καινούργιο κόσμο χρησιμοποιώντας τις πρωτόγονες μεθόδους του παλιού status quo. Γιατί ρε Νίκο, όταν η Ανατροπή μπορεί να έρθει μια χαρά χωρίς να ανοίξει ρουθούνι; Μια όμορφη γενική πολιτική απεργία διαρκείας σε συνδυασμό με μια παύση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος και τις τράπεζες( και κάποιες άλλες διαπλεκόμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις ) για 2 βδομάδες και έχουν ξοφλήσει. Χωρίς αίματα, χωρίς παράπλευρες απώλειες, χωρίς ληγμένα, χωρίς ξύλο. 

Γιατί λοιπόν δεν χρησιμοποιείς την δημοσιότητα που απολαμβάνεις τα τελευταία χρόνια για να εμπνεύσεις μια τέτοια Ιδανική Επανάσταση; 

2) Φτύνεις κατάμουτρα το Σύστημα και την ίδια στιγμή απαιτείς να σπουδάζεις στα πανεπιστήμια του Συστήματος. Κάπως αντιφατικό δεν είναι όλο αυτό; 

Άσε που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βγεις πιο φωτισμένος από ένα τέτοιο εκπαιδευτικό ίδρυμα από ότι μπήκες. Κι αυτό δεν στο λέω καθόλου θεωρητικά. Μπήκα σε 4 πανεπιστημιακές σχολές στο εξωτερικό, σε βόρεια χώρα με πολύ κρύο και βροχές και η απογοήτευση παντού η ίδια. Τα παράτησα όλα τον πρώτο χρόνο. Κατά τ' άλλα, είναι πολύ πιο οργανωμένοι από μας οι Βορειοευρωπαίοι. Οπότε φαντάσου τί μπάχαλο θα συναντούσες στο εδώ Σύστημα. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο και πιο επικίνδυνο είναι ότι μετά από 4 χρόνια θα έπαιρνες ένα πτυχίο στο οποίο θα αντικατοπτρίζονταν πολλές συσσωρευμένες πληροφορίες και σχεδόν μηδαμινή Αληθινή Γνώση. 

Γιατί απλούστατα αυτή η τελευταία καλώς η κακώς δεν σπουδάζεται, τουλάχιστον όχι στα σύγχρονα πανεπιστήμια. Αυτή την εκμαιεύεις από μέσα σου μετά από χρονοβόρα διαδικασία. Αν είσαι τυχερός στην διαδικασία αυτή σε βοηθάει και κάποιος Μέντορας. 

Οπότε αν απλά θες πληροφορίες, γεμάτο είναι το Ίντερνετ. Κι αν θέλεις πολύ υψηλού επιπέδου πληροφορία, και πάλι δόξα τω Θεώ, μπορείς να την βρεις σε χιλιάδες βιβλία που εύκολα μπορείς να προμηθευτείς καθώς θα εκτίεις την ποινή σου. 

Αυτά τα ολίγα είχα να σου εκφράσω. Δεν ξέρω αν θα τα διαβάσεις αλλά τουλάχιστον τα έθεσα σε δημόσια θέα κι αν είναι γραφτό, με κάποιον τρόπο οι σκέψεις μου θα σε φτάσουν. 

Καλή Δύναμη & Καλές Γιορτές 

Λουίζα

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top