Select Menu

image

Επί τέσσερα χρόνια η Ιντερπόλ αναζητούσε τον μικρό Παναγιώτη Ντάτσικα, ο οποίος είχε απαχθεί από περιοχή της Πάτρας το 2010. Το οκτάχρονο παιδί εντοπίστηκε στο Βέλγιο. Οι υποψίες για τον δράστη της απαγωγής είχαν αρχικώς στραφεί στη μητέρα του αγοριού, η οποία δεν είχε την κηδεμονία.

Ο μικρός από τότε ήταν στη λίστα των αγνοουμένων παιδιών της Ιντερπόλ και πριν από περίπου μία εβδομάδα ανακοινώθηκε στον πατέρα του ότι βρέθηκε ο Παναγιώτης. Ωστόσο, οι βελγικές αρχές αρνούνται να παραδώσουν το παιδί στον πατέρα του υποστηρίζοντας ότι η δικαστική απόφαση που έχει στην κατοχή του για την κηδεμονία του παιδιού ισχύει μόνο στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Ο πατέρας υποστήριζε ότι η πρώην σύζυγός του πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και τού είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο.

http://www.athensvoice.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top