Select Menu

Η Ελλάδα, μια χώρα «εθισμένη» σε μύθους, θρύλους, νεράϊδες και ξωτικά…. Περίεργες ιστορίες, απίθανες μυθοπλασίες και μυστικιστές . Είναι ένα ταξίδι, στην στοιχειωμένη Ελλάδα, αυτή που με δόξα και τιμή σε ήρωες, με ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη….Παραδομένη στο έργο του Σαλλούστιου Περί Θεών και Κόσμου…Τέτοιοι μύθοι ταιριάζουν μόνο σε θρησκευτικές μυήσεις(;) Ταιριάζουν και σε οικονομικές μυήσεις…αποδεδειγμένο πλέον!!!!

Ποιοι; Οι μεγάλοι προδότες…..

Πότε; Πίσω….στο δραματικό για τη χώρα μας έτος του 2010….

Γιατί; Γιατί «λεφτά υπάρχουν»…..

Ήταν η χώρα μας αυτή που αρνήθηκε τη διέξοδο(;) Με δυνατότητες διαπραγμάτευσης, με εναλλακτικές πηγές δανεισμού, σαν άλλη Πηνελόπη που περιμένει να επιστρέψει απο το ταξίδι του ο μυθικός Οδυσσέας. Ήταν οι 108 μνηστήρες που γλένταγαν, χόρευαν και μεθούσαν γύρω από την πιστή και αφοσιωμένη «Πηνελόπη». Ήταν έξυπνη, συνετή, πιστή στον άντρα της και αφοσιωμένη στο γιο της….

Και σκάει…η νέα οικονομική κρίση!!!Και εμείς ψάχνουμε να μάθουμε γι΄αυτήν, ποιά είναι, τι θέλει και ο μύθος(;): «Η καθημερινή προπαγάνδα». Και για όλα φταίει το σάπιο δημόσιο σύστημα της χώρας μας, η δύσκαμπτη γραφειοκρατική λειτουργία, οι τεμπέληδες και οχι οι προδότες. Αυτοί, εκείνοι που βλέπουμε, ακούμε και χορεύουν, πίνουν και γλεντούν πάνω απο τα κουφάρια μας. Αναπνέουμε…ακόμα αναπνέουμε…..Οι μεγάλοι προδότες, παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας μας, σε κάθε «ξωτικό» και στοιχείωνει τις ζωές μας, είναι το ταξίδι της στοιχειωμένης Ελλάδας…..

Είναι 108 και είναι μνηστήρες….

Είναι μύθος ή είναι θρύλος (;)….

Ξυπνήστε…Έλληνες ξυπνήστε!!!!!!!

Νούλα Χρυσοχοϊδου

eleutheriellada

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top