Select Menu


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ο κ. Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ., κ. Πάνο Καμμένο με επίκεντρο την πρόταση των ΑΝ.ΕΛΛ. για τα «κόκκινα δάνεια».

Ο κ. Τσίπρας στις δηλώσεις του είπε ότι η πρόταση νόμου των ΑΝ.ΕΛΛ. κινείται σε παράλληλο μήκος κύματος με τις σχετικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυγίανση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και εφόσον η πρόταση έρθει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ θα την υπερψηφίσει.

Ο Πάνος Καμμένος από την πλευρά του μίλησε για δημόσιο έντιμο ανοιχτό διάλογο, επανέλαβε ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προταθεί από αυτή τη Βουλή και πρόσθεσε ότι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά την επομένη των εθνικών εκλογών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε χθες για τα δημοσιεύματα και δηλώσεις περί χρηματισμού βουλευτών, ο κ. Καμμένος είπε ότι η εισαγγελέας θα πρέπει να καλέσει τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που στις 21/04/12 είχε μιλήσει για τα 30 αργύρια του κ. Σιμπιλίδη και ότι η εισαγγελέας θα πρέπει να επεκτείνει την έρευνά της στη χρήση μηχανισμών όπως το ΣΔΟΕ που επισκέφτηκαν βουλευτές των ΑΝ.ΕΛΛ. Κατέληξε λέγοντας «ζούμε μέρες του 1965».

kathimerini.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top