Select Menu


Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια τρομοκράτησης και εμβολιασμού των πολιτών, που επιχείρησε το καρτέλ των φαρμάκων το 2009 με τον περιβόητο Η1Ν1, επανέρχεται τώρα ο “τρόμος” δριμύτερος και ακούει στο όνομα “embola”.

Σήμερα θα ξεγυμνώσουμε τον “τρόμο” και θα αποκαλύψουμε πολλά και άγνωστα γεγονότα, για να καταλάβουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοί παίζουν με την υγεία και την νοημοσύνη μας.

Όλοι γνωρίζουμε πως τα μεγάλα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα.

Αυτός ο έλεγχος λοιπόν, τους επιβάλλει να παρουσιάσουν το θέμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Δεν ενημερώνουν τον κόσμο, αλλά μόνο τον τρομοκρατούν. Τους σκοπούς που αυτό εξυπηρετεί θα τους αναφέρουμε. Τώρα όμως που έχει περάσει ο καιρός και μπορούμε να δούμε πιο ψύχραιμα τα γεγονότα, να θυμηθούμε πως μας παρουσίαζαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τον Η1Ν1 το 2009.

Η γρίπη των χοίρων αποτέλεσε το κέντρο προσοχής τον Ιούνιο του 2009, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε τη γρίπη Η1Ν1 ως την πρώτη «πανδημία» των τελευταίων 42 ετών. Η μεγάλη απάτη της ανθρωπότητας είχε ξεκινήσει, με την υπογραφή του Παγκόσμιου Οργανισμού “Υγείας”.

Ό στόχος, όπως γνωρίζουμε σήμερα δεν ήταν μόνο κερδοσκοπικός, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να εμβολιάσουν τον κόσμο με κάτι απλό και ακίνδυνο και όχι με νεκρά καρκινικά κύτταρα που εμβολίαζαν.
 
Μετά από την δήλωση “τρόμου” για την πανδημία, του Π.Ο.Υ. πήραν την σκυτάλη τα μεγάλα ΜΜΕ και άρχισαν την παραπληροφόρηση και την τρομοκράτηση του λαού. Βλέποντας τα σήμερα θα γελάσετε, τότε όμως προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τρόμο και πανικό στον λαό, με σκοπό να τον οδηγήσουν στον εμβολιασμό. Θα σας θυμίσω τον τρόπο της παρουσίασης του Η1Ν1 από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” του γνωστού Θέμου Αναστασιάδη.

Ενα σενάριο τρόμου, με δεκάδες χιλιάδες θύματα. Μιλούσε για «μέτρα σοκ» και εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης έκτατης ανάγκης.

Έγραφε για 1.200.000 παιδιά να νοσούν, 300.000 να νοσηλεύονται στο Παίδων, κλείσιμο των σχολίων και απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο τρόμος συνεχιζόταν με την μετατροπή των σταδίων (ΟΑΚΑ-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) σε κέντρα για μαζικούς εμβολιασμούς, πρόγραμμα εμβολιασμών πόρτα-πόρτα και επιστράτευση των φοιτητών Ιατρικής και του στρατού, για να φρουρεί τις αποθήκες φαρμάκων. (τα θυμάστε);

Ο στόχος ήταν ο εμβολιασμόςτων Ελλήνων, αλλά αυτόν τον τρόμο τον προωθούσαν τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, γιατί παντού ο στόχος ήταν ο εμβολιασμός και όλοι οι υπάλληλοι της νέας τάξης, αυτό προωθούσαν. Η τότε υπουργός Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου, από το βήμα της Βουλής στις 19 Νοεμβρίου 2009, είχε απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση στους γιατρούς, να μην αποτρέπουν τους πολίτες από τον εμβολιασμό για τη νέα γρίπη, αλλά στο ίδιο μήκος κύμματος κινήθηκαν και οι συστάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Για ρωτήστε σήμερα όλους αυτούς τους γελοίους που έπαιζαν τότε με την υγεία των πολιτών, προτρέποντας τους να εμβολιαστούν πειραματικά με νεκρά καρκινικά κύτταρα, Τί έχουν να πουν σήμερα;; Και τί έχει να πει σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας που χαρακτήρισε ως πανδημία, μία απλή γρίπη;;

Αυτοί δεν πρόκειται να απαντήσουν. Οι Έλληνες θέλω να ενημερωθούν Γι'αυτό και θα παρουσιάσω στοιχεία από το προσωπικό μου αρχείο.

Την αλήθεια τότε, μας την είπαν οι πραγματικοί Έλληνες επιστήμονες, χωρίς όμως να προβληθούν από τα μεγάλα ΜΜΕ, όπως ο κ. Σ. Πλωμαρίτης, παθολόγος-λοιμωξιολόγος, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Πανδημίας της γρίπης στο Νοσοκομείο "άγιος Παύλος" στην Θεσσαλονίκη.

«Διαφωνώ, γιατί η νέα γρίπη είναι πιο ήπια από την κοινή γρίπη». «Το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς σε ό,τι αφορά την ασφάλειά του. Είναι πειραματικό εμβόλιο και κανείς δεν έχει δικαίωμα να δίνει πειραματικά φάρμακα στον κόσμο». Κατόπιν παραιτήθηκε από την επιτροπή του νοσοκομείου "’άγιος Παύλος" και ανέφερε: «Είναι ανήθικο και αντιδεολογικό να συμμετάσχω σε επιτροπή που στόχο έχει να πείσει για τον εμβολιασμό. Εγώ δεν είδα κανένα επιχείρημα για να εμβολιαστώ. Τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη νέα γρίπη είναι τρομερά».

Ο κ. Χ. Μουτσόπουλος, καθηγητής της Ιατρικής Αθηνών και ειδικός στα αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα είπε: «Πρόκειται για δημιουργία τρομολαγνικών σεναρίων και υπεισέρχονται παράγοντες, που καμία σχέση δεν έχουν με τη δημόσια υγεία».

Στο τεύχος 210 του περιοδικού «Ενημέρωση των γιατρών» (εκδίδεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας), ο παθολόγος Θ. Καραμπέλης, διευθυντής της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου "Μεταξά", και η παθολόγος-λοιμωξιολόγος Ο. Κοσμοπούλου, που εργάζεται στο νοσοκομείο Νίκαιας, γράφουν: «Επιστημονικά, είναι εξαιρετικά ανήθικο να εκθέτεις εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους σε ένα πειραματικό εμβόλιο, αναγορεύοντας μια ίωση τόσο ήπια, σε δήθεν πανδημία. Οι λόγοι του βιαστικού μαζικού εμβολιασμού δεν είναι ιατρικοί ».

ΤΙ ΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟΙ; ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ;

Την απάντηση θα την δώσω όταν θα μπορώ και να την αποδείξω, γιατί τώρα μπορεί να την γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να την αποδείξω. Αυτό θα γίνει με την ανάλυση που θα κάνουμε στο νέο εμβόλιο που θα προσπαθήσουν μαζικά να εμβολιάσουν τον κόσμο. Γιατί τώρα ξέρουμε γιατί ψάχνουμε. Ψάχνουμε για μία νανομηχανή.

Η υπόθεση αυτή του Η1Ν1 χαρακτηρίσθηκε, ύστερα από καταγγελία ευρωβουλευτών 11 χωρών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, με επικεφαλής τον Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, Γερμανό επιδημιολόγο και πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, ως πανδημία-σκάνδαλο και «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας».

 Παρ’όλα αυτά όμως όλες οι κυβερνήσεις υποχρεώθηκαν να κάνουν παραγγελίες εμβολίων, μιάμιση φορά τον πληθυσμό της χώρας τους. Έκαναν όλες λοιπόν, παραγγελίες εκατοντάδων εκατομμυρίων εμβολίων, γιατί περίμεναν πως η τρομολαγνία θα έφερνε αποτέλεσμα, ώστε να εμβολιστούν όλοι οι άνθρωποι.

 Η Ελλάδα, με 11.000.000 πληθυσμό, έκανε παραγγελία 16.000.000 εμβολίων. Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2009 είχε παραλάβει 3.636.700 εμβόλια, αλλά η αλήθεια είχε υπερισχύσει της παραπληροφόρησης και η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή. Εμβολιάστηκαν μόλις 364.559 Έλληνες, ή το 3.26% του πληθυσμού. Ακυρώθηκε λοιπόν η υπόλοιπη παραγγελία, και το ίδιο συνέβει και με τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη. 

Αυτή η ιστορία της “πανδημίας”, εξελίχθηκε στον κόσμο από τον Νοέμβριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2010. Σε αυτό το διάστημα, από όλον τον δυτικό κόσμο,  Μόνο μία κυβέρνηση αρνήθηκε να παραλάβει έστω και ένα εμβόλιο. 

ΗΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ.

Η Πολωνία (με 38 εκατομμύρια κατοίκους και 178 θύματα από τη νέα γρίπη έως τις 28 Φεβρουαρίου 2010) είναι η μόνη χώρα η οποία αρνήθηκε ολοκληρωτικά να παραγγείλει εμβόλια για την πανδημία γρίπης, απόφαση την οποία έλαβε η υπουργός Υγείας της χώρας, γιατρός Dr. Ewa Kopacz, η οποία κατηγόρησε τις φαρμακοβιομηχανίες ότι «απέκρυπταν» πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του νέου εμβολίου. 

 H Dr Kopacz δήλωσε: «Αν ήμουν βέβαιη ότι το εμβόλιο είναι πανάκεια για τη γρίπη των χοίρων, σίγουρα θα το παραγγέλναμε», και συμπλήρωσε «πως η μελέτη των νέων εμβολίων ήταν πολύ σύντομη». Ο υπεύθυνος Τύπου του Υπουργείου Υγείας, P. Olechno, δήλωσε:
 «Δεν θέλουμε η χώρα μας η Πολωνία να θεωρηθεί ότι αντιτίθεται στους εμβολιασμούς. 

Θέλουμε να προστατέψουμε τους πολίτες, αλλά όχι υπό τους όρους των φαρμακοβιομηχανιών. Η κυβέρνησή μας αποφάσισε να μην αγοράσει τα νέα εμβόλια γιατί δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε ότι δεν υπήρχαν παρενέργειες Οι φαρμακοβιομηχανίες δεν ήθελαν να αναλάβουν τις ευθύνες για τις πιθανές παρενέργειες και ζητούσαν η Πολωνική κυβέρνηση να τις αναλάβει. Αυτό, όμως, έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της χώρας».

Ετσι η Πολωνία μέχρι και τον Μάρτιο του 2010 δεν παρέλαβε κανένα εμβόλιο.

ΤΗΝ ΑΝΥΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2010

"ΠΟΛΩΝΙΑ. ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ"

"Σάββατο 10 Απριλίου 2010". Ο Πολωνός πρόεδρος Lech Kaczynski, η σύζυγός του Maria, και ακόμη 94 επιβάτες μέλη της Πολωνικής κυβέρνησης και της ηγεσίας του στρατού επέβαιναν στην μοιραία πτήση που κατευθυνόταν στην Ρωσία προκειμένου να παρευρεθούν στην 70η επέτειο της σφαγής στο Katyn.

Το προεδρικό αεροπλάνο τους, ένα Tupolev Tu-154M της πολεμικής αεροπορίας, συνετρίβη εξαιτίας πυκνής ομίχλης σε κοντινό δάσος ένα μίλι μακριά από το αεροδρόμιο σκοτώνοντας όλη την Πολωνική Κυβέρνηση και το πλήρωμα της πτήσης. Κάτι αχρήστεψε όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα του Τουπόλεφ 154 της πολεμικής αεροπορίας. Η Πολωνία βυθίστηκε στο πένθος, ενώ εκδηλώσεις πένθους πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο."

Και ως συνήθως οι δυτικοί δολοφόνοι φρόντισαν με πλάγιους τρόπους και με υπονοούμενα, να κατηγορούν την Ρωσία ως υπεύθυνη για αυτήν την δολοφονία, για να μην στραφούν τα βλέμματα στα καρτέλ των φαρμάκων.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΤΟΥ “ΕΜΠΟΛΑ” ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;


Μία νέα “πανδημία” είναι λοιπόν προ των πυλών και η γνωστή πάλι μέθοδος της τρομολαγνίας έχει αρχίσει.

Όλη αυτή η τρομοκράτηση στοχεύει σε ένα πράγμα. Σε ένα νέο εμβόλιο. Επειδή όμως πρόκειται για ιό, δεν μπορούν να το παρουσιάσουν σαν εμβόλιο κατά του ιού γιατί ο ιός δεν εμβολιάζεται. Το πιθανότερο είναι να το παρουσιάσουν σαν κάποια ισχυρά αντισώματα. Αλλά ο στόχος είναι να οδηγήσουν τον κόσμο σε εμβόλιο για να του δώσουν την νανομηχανή. Να μην σας προκαλέσει έκπληξη αν το επιχειρήσουν υποχρεωτικά και με νόμο.

Τώρα πρέπει να μιλήσουμε και λίγο για την ουσία και την επικινδυνότητα του ιού “έμπολα” και να δούμε που βρίσκεται η αλήθεια, για να καταλάβουμε ποιοί παίζουν με την ζωή μας και την νοημοσύνη μας. 

Πρόκειται λοιπόν για ασθένεια υιογενή, που πάει να πεί με απλά λόγια, πως δεν προλαμβάνεται με εμβολιασμό και δεν θεραπεύεται με αντιβιοτικά. Κάνει λοιπόν τον λεγόμενο κύκλο του ο ιός και περνάει. Αυτό σημαίνει πως τον αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις ιογενείς ασθένειες. Και αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα και με τον “έμπολα”. Tο ότι κατέληξαν όμως μέχρι τώρα 2400 άνθρωποι, αυτό σημαίνει πως το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν μπόρεσε να αμυνθεί απέναντι στον ιό, γιατί προφανώς ήταν εξασθενημένο και αδύνατο. Να γνωρίζουμε όμως πως ο υιός του “έμπολα” μέχρι τώρα, πλήτει χώρες της δυτικής Αφρικής, όπου οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής των ανθρώπων εκεί, είναι επιεικώς απαράδεκτες για τα δικά μας δεδομένα. 

Τι ανοσοποιητικό λοιπόν μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που δεν τρέφεται σωστά και ζεί μέσα στην βρωμιά;

Καλλιεργούν και πάλι τον τρόμο, προβάλλοντας μόνο τους 2400 νεκρούς από τον “έμπολα” τους τελευταίους έξι μήνες, μέσα από τα εκατομμύρια των πεινασμένων Δυτικό-Αφρικανών, χωρίς να λέει κανείς, πως μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, εξαιτίας συνθηκών που σχετίζονται με δηλητηρίαση από την σίτιση και την ύδρευση, οι νεκροί είναι περισσότεροι.

Εδώ στην Ελλάδα κάθε χρόνο έχουμε έξαρση κάποιων ιογενών λοιμώξεων, με συνηθέστερων του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να καταλήγουν. Είναι άνθρωποι με βεβαρυμένο ιστορικό ή μεγάλης ηλικίας, αλλά γενικά είναι άτομα με εξασθενημένο και αδύνατο ανοσοποιητικό σύστημα. Γι αυτά όμως δεν μιλάει κανείς και ας είναι περισσότεροι από επτακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο. Αν όμως τύχει να ασθενήσουν και να καταλήξουν πενήντα εξασθενημένοι άνθρωποι από τον ιό του “έμπολα”.

 Για φανταστείτε τί θα γίνει!

Αλλά κανένας τους δεν μιλάει που πενήντα Έλληνες χάνονται κάθε εβδομάδα στον πόλεμο της ασφάλτου. Να γνωρίζετε λοιπόν πως με τον νόμο των πιθανοτήτων, η πιθανότητα να ασθενήσετε από τον ιό “έμπολα” και να καταλήξετε, είναι εκατόν ογδόντα χιλιάδες φορές μικρότερη από το να πάθετε τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται λοιπόν για άλλη μία ιογενή λοίμωξη, που την ονόμασαν “έμπολα” που ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τρέφεται κανονικά και δεν έχει ιατρικά βεβαρημένο ιστορικό, μπορεί να την αντιμετωπίσει όπως αντιμετωπίζει οποιαδήποτε ίωση. Κανένα εμβόλιο δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα περισσότερο, από τα αντισώματα που θα δημιουργήσει ο ίδιος ο οργανισμός. Και τίποτα δεν μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό περισσότερο, από την καλή διατροφή, τους φρέσκους χυμούς και τις βιταμίνες.

Οι τρομολάγνοι και οι δολοφόνοι Νεοταξίτες, προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό στην ανθρωπότητα, για να την αναγκάσουν να εμβολιαστεί. Αυτό που θα προβάλλουν λοιπόν συνεχώς, είναι ο τρόμος ο θάνατος και το εμβόλιο ως λύση. Το ίδιο έκαναν και με τον Η1Ν1. Είναι τόσο αδίστακτοι που μπορεί να εξαπολύσουν και περισσότερο θανατηφόρα βιολογικά όπλα , μόνο και μόνο για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Ότι και να κάνουν όμως η σωτηρία δεν θα είναι το εμβόλιο. Η σωτηρία απέναντι σε ιούς, είναι η καλή διατροφή και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Εμείς όπως πάντα, πηγαίνουμε αντίθετα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και προβάλλουμε την αληθινή ενημέρωση ενισχύοντας την γνώση.

Η γνώση, θα μας δώσει τη δύναμη, να τους αντιμετωπίσουμε.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
http://greek1.blogspot.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top