Select Menu

Επιεικώς απαράδεκτη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν στο διαδίκτυο το επίσημο ρωσικό κράτος και κράτη-μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας, που παίζουν επικοινωνιακά παιχνιδάκια, ενώ ο πλανήτης φλέγεται, με αποτέλεσμα να σκέφτεται κανείς, πόσο ανεύθυνες ηγεσίες εκατέρωθεν, οδηγούν τους λαούς σε περιπέτειες…

Ανώτατοι Ρώσοι διπλωμάτες από τη ρωσική πρεσβεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Twitter μια ειρωνική φωτογραφία που δείχνει στρατιωτικά οχήματα – παιχνίδια, συνοδευόμενη από το σχόλιο, «διέρρευσαν τα τελευταία αποδεικτικά στοιχεία του ΝΑΤΟ με ρωσικά άρματα να εισβάλουν στην Ουκρανία… δείχνουν τα πιο πειστικά που είχε ποτέ».



Αυτή η γελοιότητα για επίσημο κράτος, αναπαράχθηκε και από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικώνστο δικό του Twitter! Οι δε Καναδοί, ανήρτησαν στις 27 Αυγούστου χάρτη, προτρέποντας τους Ρώσους να μη… χάνουν τον δρόμο τους και εισβάλουν κατά λάθος στην Ουκρανία


Αυτό οδήγησε σε ανταπάντηση της ρωσικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ μια μέρα αργότερα, που ανήρτησε άλλον χάρτη, αναφέροντας ότι αποτυπώνει τις τελευταίες… γεωγραφικές εξελίξειςστην περιοχή.


www.defence-point.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top