Select Menu


Η οικονομία,το πετρέλαιο,το ποδόσφαιρο και η άμυνα.Αυτοί είναι οι κύριοι τομείς που θέλει να χτυπήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή,όσο αφορά τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας,σύμφωνα με όσα μεταδίδονται.

Οι συγκεκριμένες κυρώσεις που βρίσκονται ”στα σκαριά”, μεταφέρθηκαν ήδη απο την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου,προς τους πρέσβεις των 28 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ένα εμπιστευτικό έγγραφο τριών σελίδων,το οποίο η εφημερίδα ”Le Monde” κατάφερε να αποσπάσει,η Επιτροπή προτείνει να εμβαθύνει επιπλέον τις κυρώσεις που έχουν ήδη ληφθεί από τα τέλη Ιουλίου.Οι τέσσερις τομείς που αναφέραμε εξ’αρχής είναι το κύριο ”μενού” κυρώσεων από την Ε.Ε που μάλλον δεν θα επεκταθεί σε άλλους παράγοντες,αλλά θα προσπαθήσει να χτυπήσει εκεί την Ρωσία όσο πιο δυνατά μπορεί.

Γι’αυτό και διερευνούν οι Ευρωπαίοι την δυνατότητα να επιβάλουν κυρώσεις και στις ρωσικές εταιρίες πετρελαίου.Βέβαια πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά αν τους συμφέρει κάτι τέτοιο,γιατί η Ρωσία είναι πάρα πολύ ισχυρή δύναμη στον συγκεκριμένο τομέα.Όσο και να ”χτυπιέται” η Ευρώπη,η Ρωσία παραμένει απτόητη.

olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top