Select Menu


Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Όλι Ρεν. Θα εποπτεύεται από το Φινλανδό Κατάινεν και το Λετονό Ντομπρόβσκις. Χαρτοφυλάκιο - κλειδί στην Βρετανία. Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων αναλαμβάνει ο κ. Αβραμόπουλος.

Τη σύνθεση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποκάλυψε ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, λέγοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα αναλάβει τη διαχείριση των βασικότερων θεμάτων της ΕΕ για την επόμενη πενταετία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της οικονομίας, των ενεργειακών μεταρρυθμίσεων, του ανταγωνισμού και του εμπορίου.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Οικονομικών και Νομισματικών Μεταρρυθμίσεων. Θα εποπτεύεται από το Φινλανδό πρωθυπουργό Γίρκι Κατάινεν και τον πρώην πρωθυπουργό της Λετονίας Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Ο Βρετανός Τζόναθαν Χιλ αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο κλειδί «Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας, Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Ένωσης Κεφαλαιαγορών», κάτι που η βρετανική κυβέρνηση ζητούσε. Θα είναι επικεφαλής – μεταξύ άλλων – για θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή.

Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει το κρίσιμο για τη χώρα χαρτοφυλάκιο της «Μετανάστευσης» και το «Home Affairs» (εσωτερικών υποθέσεων).


Δείτε το οργανόραμα σε υψηλότερη ανάλυση εδώ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top