Select Menu



Κάποτε, πριν όχι πολλά χρόνια σαν παιδί και εγώ μαζί με όλα τα άλλα παιδιά του κόσμου, έτρεχα πίσω από τα κόμματα πιστεύοντας ότι μέσα από την δημοκρατική άποψη που λέει ότι ο καλύτερος κερδίζει, πίστευα ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο, ζώντας μια ζωή που θα είναι γεμάτη Ευτυχία.

Πίστευα ότι θα ζούμε σε έναν πλανήτη που θα έχει ΕΙΡΗΝΗ –ΥΓΕΙΑ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ για όλοο τον κόσμο.

Άργησα να καταλάβω ότι όλα αυτά που ζούμε γύρω μας είναι μια φυλακή χωρίς κάγκελα, αλλά και ένας κόσμος ψεύτικος που κάποιος τον έκανε εκ του πονηρού, για να παγιδέψει "ψυχές" μέσα στην φυλακή αυτή. Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έλεγαν οι πρόγονοί μας.
Οι παππούδες μας, όπως ο Αριστοτέλης αλλά και ο Πλάτων είχαν μια ποιο απλή λύση για τα πράγματα δίνοντας απαντήσεις σε πολύ περισσότερα θέματα από εμάς τους εξελιγμένους.

Τι θέλω να πω με αυτό;

Μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι φιλόσοφοι της εποχής εκείνης είχαν μια πιο σαφή εικόνα για τον κόσμο, τους πλανητες, το θείον και όχι τον Θεό!!! Και εδώ πρέπει να κάνουμε και έναν διαχωρισμό. Το θείον το θαυμάζεις το απολαμβάνεις, ζεις μέσα σε αυτό έχοντας μια ηρεμία για την ζωή που δεν την έκλεψες, αλλά ούτε και δανική είναι για να στην πάρει ο Θεός ή ο Σατανάς, και άλλες τέτοιες αηδίες. Η ζωή μέσα στο θείον είναι απλή αλλά πολύ διαφορετική.

Καταρχήν είναι αιώνια χωρίς να κάνεις κάτι. Έτσι απλά, γιατί έφτασες να κερδίσεις το έπαθλο. Μετά η ζωή μέσα στο θείον είναι και διαφορετική, γιατί αφού έφτασες δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. απλά είσαι. Επίσης όταν ζήσεις μέσα στο θείον δεν ακλουθείς κανέναν, άρα δεν είσαι πιστός,σκλάβος ή δούλος του Κυρίου,γιατι είσαι κύριος του εαυτού σου, άρα δεν πρέπει να ακλουθείς κανέναν παρά να πηγαίνεις σύμφωνα με το ποτάμι που λένε και οι ανατολικοί βουδιστές.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται κάτι σαν ιστορίες για αγρίους η προφανείς τρέλες δεν έχετε παρά να μπείτε στον κόπο να διαβάσετε ή να δείτε την σπηλιά του Πλάτωνα, ή το ΜΑΤΡΙΞ και αμέσως θα μπείτε στο νόημα. Άλλωστε το σημερινό κείμενο δεν είναι για να σας μασήσει την τροφή, αλλά για να σας δώσει μια σπρωξιά για να πάρετε μπροστά!!
Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να σας κάνει να σηκωθείτε από καναπέδες,ντιβάνια ή κρεβάτια,όπως λέει και ένας γνωστός τηλεπωλητής βιβλίων...από ξαπλώστρες θαλάσσης, η από το κάθισμα σας σε μια παραλία, αν εσείς από μόνοι σας δεν αφυπνιστείτε!!! 
Και η ώρα του καθένα να ξέρετε είναι διαφορετική.......

Για μερικούς μπορεί και να μην ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

Αν πιστεύετε ότι ακόμη πρέπει να ασχολείστε με τα κόμματα και όχι με την προσωπική σας εξέλιξη σύμφωνα με τον συμπαντικό νόμο, τότε καλά κάνετε, αλλά πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρω τον πρώτο συμπαντικό νόμο για να μην μου πει κανείς ότι δεν τον ανάφερα!!!
Ο πρώτος Συμπαντικός Νόμος είναι αυτός της "ελεύθερης βούλησης" και από μόνοι σας καταλαβαίνετε ότι τίποτε δεν μπορεί να με κάνει να ζω εδώ άμα δεν το θέλω.


Αν κάποιοι με χώσανε σε αυτή την φυλακή που λέγεται γαία...- Και όποιος λέει ότι εδώ μας έκανε ο καλός θεούλης για να μας πουλήσει μετά τον παράδεισο-να τουυ πείτε ότι πλανάται πλάνην οικτρά!Πρέπει και να πάω στον σταθμό για εκπομπή!!!

Για να συνεχίσουμε όμως το ταξίδι μας στον χρόνο πρέπει να βάλουμε τις βάσεις ακόμη και για εκείνους που για πρώτη φορά μπαίνουν σε αυτό το θέμα και θα είναι κάπως διστακτικοί.

Θα ήθελα λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα που καταρχήν είναι αναγκαίο και νομίζω ότι αυτό θα μας βάλει τα πράγματα στην σειρά!!!

Πώς υπάρχει μία τεράστια γνώση από το παρελθόν,που σήμερα είναι αδύνατον στην ολότητα του ανθρώπινου είδους να το κατανοήσει;

Πάμε να πούμε τώρα και κάνα 2 παραδείγματα για να καταλάβουν και οι νέοι μας φίλοι τι λέμε.
Θα μπορούσε ένας σημερινός αρχιτέκτων να φτιάξει με ευκολία έναν παρθενώνα;
Θα μπορούσε κανείς να μας εξηγήσει σήμερα με μια σχετική ευκολία τι λέει το "οργάνου-όργανον"και να το αποκρυπτογραφήσει; Θα μπορούσε επίσης κανείς από εμάς να συνομιλήσει με την Πανάρχαια φυλή DOGON και να τους πει ότι ναι ξέρει πολύ καλά για τον τριπλό Αστέρι Σείριος Α-Β-Γ;

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Θέλω απλά να σας ξανά- βάλω σε έναν προβληματισμό που λέει τα παρά κάτω λόγια…

Πριν από 14.500 χρόνια περίπου και ενώ υπήρχε ομιλούσα γλώσσα αλλά και γραφή σε αυτόν τον πλανήτη, «σ.σ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΟΡΦΙΚΑ γύρω στο 11.000 πχ για να συνεννοούμεθα»

Δεν γίνεται να είμαι απόγονος του Αβραάμ αλλά και του Ισαάκ όταν εδώ στον τόπο μου έχω τον Αλέξανδρο, και τον Πυθαγόρα, τον Απολλώνιο τον Τυανεα, που χρονολογικά και μόνον σας λέω εγώ ότι έζησαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από εκείνους του Κυρίους της Παλαιάς Διαθήκης.
 Επίσης δεν θέλω ακόμη τουλάχιστον να αναμιχτώ με τον Οδυσσέα αλλά και τον Ερμή τον Τρισμέγιστο γιατί είναι πολύ νωρίς.

Ούτε με τον Δια,την Ήρα και τους άλλους φίλους μου από τους άλλους κόσμους… Πήγα να γράψω για το παρελθόν και έκανα λάθος φυσικά!!! Γιατί εκείνοι ήταν-είναι και θα είναι το μέλλον. Πάμε πάρα κάτω!!!

Οποιος θέλει πιστούς του Θεού,είναι σκλάβος ή πιστεύει σε λάθος πράγματα.....

Όταν γνωρίσεις την αλήθεια όταν ξέρεις που θα πας και τι θα συναντήσεις εκεί που θα είσαι στο "Νέο τόπο", δεν χρειάζεται να πιστέψεις πουθενά «ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ» και τώρα ποιος είναι αυτός που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!!


Μπας και είναι αυτός που σε έκλεισε σε αυτό το μαγαζί φυλακισμένο;
Αν οι άνθρωποι ήξεραν την πραγματική Ιστορία της γεννήσεως των πλανητών αλλά και το αληθινό τους Παρελθόν θα μπορούσε κανείς να τους εξαπατήσει; Θα μπορούσε κανείς να τους βάλει να πιστέψει σε ψεύτικους Θεούς και να τους μιλάει για κολάσεις  και άλλες τέτοιες αηδίες;

Πρέπει σε αυτόν τον τόπο που γέννησε Θεούς -Γεννέτστες και θα εξηγήσουμε άμεσα τι σημαίνει αυτό , δεν μπορεί να πιστεύει ότι θα πάει σε κολάσεις  και αλλά τέτοια εμπριμέ!

Άμα δεν ξέρεις που είναι το σπίτι μου δεν πρέπει να σου δείξω που είναι; Άμα το κάνω αυτό 2 η 3 φορές, μετά από μόνος σου δεν μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις χωρίς να έχεις εμένα για οδηγό;

Άρα όλα αυτά περί πιστών και δούλων του Θεού ανήκουν σε άλλη σφαίρα που σίγουρα δεν είναι ελληνική και δεν ταιριάζει στην δική μας φιλοσοφία αλλά και κουλτούρα.

Τι θέλω να πω με αυτό; Τίποτα απ'όλα αυτά που ζούμε-καταλαβαίνουμε και ακολουθούμε δεν είναι αληθινά και με αυτό τον τρόπο ζούμε κάτι σαν ζωή, κάτι σαν αληθινό, αλλά σίγουρα δεν είναι η αλήθεια.

Τέλος είναι μια εικονική πραγματικότητα είναι δηλαδή ένα matrix-είναι μία ψεύτικη ζωή.
Η αλήθεια είναι αλλού εκεί που θα πάμε όταν τελειώσει ο πόλεμος εδώ και ξαναγυρίσουμε στα σπίτια μας, εκεί απ'όπου έχουμε έρθει και αφού ο εχθρός της δημιουργίας χάσει και την τελευταία μάχη για τον πόλεμο-τον έχει χάσει ήδη.

Ο εχθρός κατά πάσα πιθανότητα δεν θέλει να ξέρουμε την αλήθεια-αλλά γιατί άραγε;
Μπας και θέλει να μας έχει διαρκώς φυλακισμένους σε μία φυλακή χωρίς κάγκελα;
Μήπως γιατί από αυτή την κατάστασή μας ζει;


ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ «ΠΕΡΙ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΜΙΛΩ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΦΗ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; 

ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ


ΙΑΣΩΝ

http://www.awakengr.com

Σχόλιο αναγνώστη (sakis mousageas):Το χορτάρι,τρώει τα μεταλλικά στοιχεία...το ζώο τρώει το χορτάρι.....ο άνθρωπος τρώει το ζώο,ο άνθρωπος είναι τροφή για ποιόν;
Ο άνθρωπος έχει ενέργεια που την δημιουργούν τα συναισθήματά του.
Μην βλέπεις την τροφή σαν κρέας-αυτή η ενέργεια είναι τροφή για κάποιον άλλο
Ολα στην φύση,στους γαλαξίες,στα πιο μικρά άτομα-είναι θετικά και αρνητικά,άνδρας-γυναίκα,μέρα-νύχτα.

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα χαράς-αγάπης.πόνου-λύπης,μίσους-συμπόνοιας,σαν μία μπαταρία.Σκέψου ότι αυτή είναι η ανθρώπινη υπόσταση εν τη γεννέση της.
Σκέψου γιατί οι άνθρωποι δια μέσου των αιώνων έχουν το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς...γιατί έτσι είναι φτιαγμένοι.
Γιατί υπάρχουν οι πόλεμοι-η πείνα-η δυστυχία(αρνητικό)
Πώς έφθασε να δημιουργήσει τους ολυμπιακούς αγώνες-τα ποδοσφαιρικά ματς,το κολοσσαίο,τα ιπποδρόμια;(όλα για να ευχαριστήσει τους Θεούς)

Γιατί υπάρχουν εκκλησίες,για να προσεύχονται όλοι οι πιστοί μαζί;
Γιατί όλα είναι μπαταρίες ενέργειας θετικής και αρνητικής,χιλιάδες άνθρωποι ανα τον κόσμο βγάζουν ενέργεια εξαιτίας των μαζικών συναισθημάτων.
Με αυτές λοιπόν τις ενέργειες εμείς οι άνθρωποι τροφοδοτούμε τους Θεούς μας,όχι μόνο τους ειδωλολατρικούς-αλλά και όλους τους Θεούς στους οποίους ο άνθρωπος πιστεύει.

Είναι οντότητες ανώτερες από εμάς,με τις οποίες επικοινωνούμε διαμέσου της προσευχής,της προσήλωσης.Αυτές οι οντότητες πάντοτε είναι δίπλα μας.Οι αρνητικές ενέργειες των συναισθημάτων μας,δυναμώνει τις αρνητικές οντότητες-αυτές που είναι θετικές ενδυναμώνουν τις θετικές οντότητες,δεν πρόκειται να μας αφήσουν να χαθούμε γιατί μας χρειάζονται.
Μπορεί να το βλέπεις σαν μία μάχη καλού και κακού,αλλά είναι η αλήθεια.

Αλλά όσο περιεργα και αν μας ακούγονται,όσο δύσκολα και αν φαίνονται,τα έχουν κάνει εκείνοι για κάποιο λόγο.

Εμείς που είμαστε στην βάση της πυραμίδας,είμαστε αναλώσιμοι-ενώ εκείνοι που είναι στην κορυφή της πυραμίδας(το λεγόμενο μάτι)είναι αυτοί που μας χρησιμοποιούν σαν υπηρέτες.Το μάτι τα βλέπει όλα από χιλιάδες χρόνια και σε πολλούς πολιτισμούς.Αλλά πράγματι το λέω χωρίς να διστάζω.
Εχουμε βοήθεια και προστασία δίπλα μας.Κλείσε τα μάτια και σκέψου πολύ θετικά,τί είναι αυτό που θέλεις πραγματικά;Κάντο με πολλή αγάπη και στο τέλος θα συμβεί.

Μην αφήνεις να σε πνίγουν τα προβλήματα-μπορεί να πεις:

Eύκολο να το λες,δύσκολο να το κάνεις.

Εχεις όμως την δύναμη μέσα σου,να αλλάξεις πολλά....αυτούς φοβούνται-αυτούς που αρχίζουν να ξυπνάνε και βλέπουν την δύναμη εν τη ενώσει.Ακόμα και αυτή η πνευματική σκέψη-η προσευχή,λειτουργεί υπέρ εσού.Οσο πιο πολλοί είμαστε,τόσο πιο δυνατοί.

Μόνο αν κοιτάξεις μέσα σου,θα δεις πόσο δυνατός είσαι.Αυτή την δύναμη θέλουν να σου πάρουν.
Διότι ότι είναι στην τσέπη μας,δε σημαίνει ότι είναι και δικό μας.....

Σημείωση συντάκτριας: Τα όποια συντακτικά,γραμματικά,ορθογραφικά λάθη,διορθώνονται από την συντάκτρια. Αντιθέτως τα όποια ανακριβή-φανταστικά στοιχεία-βαραίνουν καθαρά τον αρθρογράφο,που σπανίως ταυτίζεται με τον συντάκτη και ακόμα σπανιότερα με το ίδιο ιστολόγιο.
Διαβάστε ελεύθερα.....Ακόμα και ό,τι δεν πιστεύετε δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει..


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top