Select Menu

Είναι απίστευτη η απαρίθμηση της ανακολουθίας λόγων και έργων τόσο της μείζονος, όσο και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στη χώρα μας, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής που υφιστάμεθα.



Από την μια ο ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος κατέχει τα πρωτεία στο «ήξεις αφήξεις», περί του προσδιορισμού και της αποπληρωμής, ή μη του χρέους) και από την άλλη, ή «επαναστατική» ελάσσονα αντιπολίτευση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία έχοντας ως σημαία την διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους με διεθνή επιτροπή λογιστικού ελέγχου για τον προσδιορισμό του κατά τα πρότυπα του ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΎ με επανειλημμένες κολακευτικές αναφορές στον RAFAEL KOREA, έρχεται σήμερα (13-8-2014 για την ακρίβεια) δια του βουλευτή της ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ να επαναπροσδιορίσει την θέση της, (ανακρούοντας πρύμναν) και λέγοντας ότι θα πληρωθεί το χρέος (αλλά χωρίς τους τοκογλυφικούς τόκους).

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για του λόγου το αληθές :



Συμπερασματικά αγαπητοί φίλοι, μπορεί όλοι αυτοί οι σχηματισμοί να έπαιξαν τον ρόλο του πυροσβέστη της οργής του κόσμου, όταν αυτός βρίσκονταν διαμαρτυρόμενος στις πλατείες, (ως καλές συστημικές πατερίτσες), σήμερα όμως έχοντας αυτός ο κόσμος οδηγηθεί στην απελπισία και την απόγνωση, (λόγω έλλειψης μιας πραγματικά ρεαλιστικής πολιτικής αντιπρότασης, που θα έδινε διέξοδο από αυτή την λαίλαπα), παίζουν τον ρόλο του προπομπού και προλειαίνουν το έδαφος για αυτά που έχουν στα πλάνα τους οι… «παγκόσμιοι κυβερνήτες».

Το μόνο τελικά που καταφέρνουν, είναι να κερδίζουν χρόνο για το σύστημα, θυσιάζοντας την… όποια «αξιοπιστία» διέθεταν.

Αλλά αυτό όμως λίγο τους νοιάζει. Εκείνο που θα τους νοιάξει και θα τους τσουρουφλίσει στο τέλος αυτής της διαδρομής, θα είναι η ώρα της κρίσεως. Και από αυτή δεν θα γλιτώσει κανείς και ας μην ελπίζουν σε διακρίσεις.

Ότι τερτίπια και να σκαρφιστούν για να ξεγελάσουν πάλι έναν ήδη προδομένο Λαό, η στιγμή του «ταμείου» για όλους πλησιάζει. Και για τους δανειστές και για τους δανειζόμενους.

«Φωνή Λαού, οργή Θεού», λέει το απόφθεγμα. Και η οργή προς αυτούς που ενέπαιξαν τον Ελληνικό Λαό θα είναι μεγαλύτερη από την οργή προς αυτούς που τον σταύρωσαν. Αυτό να το θυμάστε κύριοι…

Και να μην απορείτε που ασχολούμαστε περισσότερο μαζί σας παρά με τους δεδηλωμένους προδότες. Το κρίμα σας είναι μεγαλύτερο.- See more at:

anexartitos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top