Select Menu


Πέντε χρόνια συνεχών και συνταρακτικών αποκαλύψεων σε μια Ελλάδα που μέχρι το 2009 υποτίθεται δε σήκωνε μύγα στο σπαθί της!

Ξεσηκωνόταν ο Έλληνας για όλα..

Δεν ανεχόταν οικονομικά μέτρα, δεν ανεχόταν ασφαλιστικά ούτε λόγος για μεταρρυθμίσεις.

Και ήρθε ο σοσιαλισμός, αντί για τη βαρβαρότητα του Κ. Καραμανλή και ήρθαν η τρικομματική και η δικομματική συγκυβέρνηση και τα διόρθωσαν όλα..

Γίναμε επιτέλους ευρωπαϊκό κράτος.

Δεν έχουμε πυρκαγιές, δεν αντιδράει η αντιπολίτευση στα δώρα στους νταβατζήδες, δεν έχουμε Δεκεμβριανά ούτε εξεταστικές που ” δηλητηριάζουν” την πολιτική ζωή..

Δε χρειάζεται να μάθουμε παραπάνω για το Ρόντος, για τις ΜΚΟ, για τα εξοπλιστικά, για τα υποβρύχια που γέρνουν ούτε για τη SIEMENS…

Αρκεί που μπορούμε ακόμη να μιλάμε για το ” Βατοπέδι” και για το χρέος που … διόγκωσε ο Καραμανλής…

Μα ούτε είναι ανάγκη να μιλάμε για την ελβετική εταιρεία του Αντρίκου, ούτε για το Τ+3 σε Τ+10 ούτε για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 ούτε….

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγούμε για όλα αυτά στους δρόμους.

Αρκεί που βγήκαμε όταν έπρεπε και διώξαμε τον Καραμανλή με τη “βαρβαρότητά” του για να φέρουμε το σοσιαλισμό και στη συνέχεια την ενότητα των συγκυβερνήσεων…

Γίναμε επιτέλους Ευρωπαίοι…

Αναγνωστης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top