Select Menu

Σας παραθέτω την απάντησή μου για το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην σελίδα σας με τίτλο "Για μερικούς ο Καραμανλής φαντάζει ακόμα ως λύση απο το πολιτικό μας αδιέξοδο!" και σας παρακαλώ να δημοσιευτεί, αν θέλετε να είστε αντικειμενικοί σε αυτά που αναρτάτε.

Ο σχολιαστής στο εν λόγο άρθρο λέει ότι παρέλαβε ο Καραμανλής την χώρα από τον Σημίτη της δημιουργικής λογιστικής. 
Την παρέλαβε και αν θυμάστε έκανε απογραφή βάσει της οποίας προσπάθησε να φέρει στα ίσα τους τα δημοσιονομικά της χώρας. 

Μέχρι το 2008 το χρέος μειωνόταν, μέχρι που ξέσπασε η διεθνής κρίση και ενημέρωσε άμεσα το λαό, ζήτησε συναίνεση από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για να εισπράξει ένα απόλυτο όχι. 

Πήρε μέτρα που βρήκαν το σύμπαν όλο απέναντί του..

Σε όσα του καταμαρτυρεί για την περίθαλψη των λαμογιών θα σου θυμίσω τον ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ που θα ήταν το τέλος της διαπλοκής που άλωσε τη χωρα και πολεμήθηκε. Βλέπε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για τα 18 δις στς τράπεζες η προπαγάνδα ... ξεχνάνε τεχνηέντως ότι βασική προϋπόθεση ήταν να πέσουν στην πραγματική οικονομία.. Δείτε το άρθρο εδώ... 

Επίσης θυμούνται τα δήθεν σκάνδαλα, αλλά αποσιωπούν τη δικαίωσή για Βατοπέδι, Siemens και ομόλογα.. Δικαστική δικαίωση... Διαβάστε εδώ

Αυτά συν την εθνική του πολιτική σχετικά με τα εθνικά θέματα, την ΑΟΖ, τις ενεργειακές συμφωνίες, το ΟΧΙ στο ΑΝΑΝ, το ΒΕΤΟ στα Σκόπια τον καθιστούν ηγέτη που και νοιάστηκε και πολέμησε και αγωνίστηκε για την Πατρίδα.. 

Όλοι αυτοί πατούν στη σιωπή του, αλλά και αυτή ακόμη οσονούπω θα τον δικαιώσει! 

Ντροπή και αίσχος στους λασπολόγους.. 

Για το ότι στάθηκε μακρόθυμος σε κάποιους, μπορεί να του κάνει κάποιος κριτική. 

Όπως είπε ο ίδιος "ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος είναι αυτός που πιστεύει ότι δεν κάνει λάθη" 

Εγώ θα προσθέσω ότι λάθη κάνει αυτός που πράττει.. Αυτός που ΔΕΝ πράττει..λασπολογεί... 

Ο Κ. Καραμανλής είναι ο πολιτικός που υπονομεύτηκε από όλους...ΑΥΤΟ τα λέει όλα...

Σοφία Τζιώρα,  

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top