Select Menu


Toν γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου Chanell 4, όπου ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και πολύπειρος δημοσιογράφος John Snow φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον ισραηλινό κυβερνητικό εκπρόσωπο με τις ερωτήσεις του σχετικά με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της ισραηλινής πλευράς κατά αμάχων στην λωρίδα της Γάζας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκίνησε την συνέντευξη με μία άκρως επιθετική ερώτηση, ρωτώντας τον ισραηλινό αξιωματούχο «κατά πόσο συμβάλει στην επίλυση των διαφορών του Ισραήλ με την παλαιστινιακή πλευρά το να στοχεύονται 4 αθώα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην παραλία», φέρνοντας σε πραγματικά δύσκολη θέση τον συνεντευξιαζόμενο ο οποίος έδειξε την αμηχανία του με τη γλώσσα του σώματός του.

Άξιο μνείας είναι πως ο δημοσιογράφος παρέμεινε καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης ψύχραιμος αλλά σκωπτικός, βομβαρδίζοντας κατά κόρων τον ισραηλινό πολιτικό.


rizopoulospost

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top