Select Menu


Συγκρούσεις ξέσπασαν στο Παρίσι την Κυριακή, καθώς χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν κατά του Ισραήλ και την υποστήριξη των κατοίκων στη Λωρίδα της Γάζας, εάν μια σύγκρουση των έξι ημερών άφησε 166 νεκρούς Παλαιστίνιους.

Αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές περπάτησαν ήρεμα μέσα από τους δρόμους του Παρισιού, πίσω από ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Total Support για τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού».

Αλλά συγκρούσεις ξέσπασαν στο τέλος της πορείας στην πλατεία της Βαστίλης, με τα άτομα που ρίχνουν βλήματα σε ένα κλοιό των αστυνομικών που απάντησαν με δακρυγόνα.

Η αναταραχή συνεχίζεται μέχρι αυτή την στιγμή.

Στην βόρεια πόλη της Λιλ, εν τω μεταξύ, μεταξύ 2.300 και 6.000 άτομα διαδήλωσαν ειρηνικά, σύμφωνα με διαφορετικά στοιχεία που παρέχονται από την αστυνομία και τους διοργανωτές.

HellasForce.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top