Select Menu


Μετά την ΔΕΗ ετοιμάζουν να χαρίσουν την ΕΑΒ σε Πρασινοφρουρο επιχειρηματία !

Σύμφωνα με πληροφορίες του blogμετά την ΔΕΗ ετοιμάζονται να χαρίσουν την εταιρία σε Πρασινοφρουρό επιχειρηματία ! Ποιος ; Μα η Νεα Δημοκρατία !
Η εταιρεία ΟΝΕΧ του Παναγιώτη Ξενοκώστα που παίρνει τα τελευταία χρόνια εργολαβίες από την ΕΑΒ είναι άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση εταιρίας αλεξιπτωτιστή !
Χωρίς να έχει τεχνογνωσία ή προσωπικό χώθηκε στην ΕΑΒ, που χάρη στον αδέλφο του είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έδωσε εργολαβία ενοικαζόμενους εργάτες, που ήταν άσχετοι, που τους εκπαίδευσε δωρεάν η ΕΑΒ, μιας και η ΕΑΒ λόγω της Τροικας απαγορεύεται να προσλάβει, αλλά μπορεί να νοικιάζει (!!!) από τον Ξενοκώστα !
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΠΡΟΣ 5 ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΒ !
Πρώτα δηλαδή παίρνουμε την δουλειά και μετά βλέπουμε !
Και τώρα που ξεπουλάμε τα ασημικά με εργαζόμενους των 800€, που στο εξωτερικό πληρώνονται 4.000€ και 5.000€ (F-16 επισκεύαζουν όχι παπάκια) θα κάνουμε τους σωτήρες !
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μάλιστα είχε προτείνει να επενδύσει στην ΕΑΒ 100εκ, που τελικά δεν τα βρήκε….αλλά ποιος ο λόγος να αγοράσεις κάτι, αφου απαξιωμένο θα στο χαρίσει ο Σαμαρας ;
Η Νέα Δημοκρατία τι κάνει ;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top