Select Menu

image


Αυτοί είναι τρεις από τους αριστούχους των Πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Και οι τρεις έχουν συγκεντρώσει πάνω από 19.500 μόρια και θα φοιτήσουν στις σχολές της επιλογής τους. 

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουζάκης (πρώτος από δεξιά) συγκέντρωσε 19.740 μονάδες και εισάγεται στη Σχολή Μηχανολόγων Η/Υ ΕΜΠ, η Νατάσα Σκουφή (κέντρο) με 19.571 μονάδες στη Νομική Αθηνών και ο Κώστας Σηφάκης με 19.537 μονάδες επίσης περνάει στη Νομική Αθηνών.

Η Αναστασία Σκουφή δήλωσε στην «Καθημερινή» ότι η εισαγωγή στη Νομική είναι το πρώτο βήμα για το διπλωματικό σώμα, ενώ σχετικά με τα προβλήματα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας είπε: «Κατανοώ ότι η απεργία είναι ένας τρόπος για να διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι, και εν προκειμένω οι διοικητικοί υπάλληλοι, τα δικαιώματά τους. Όμως είναι άσχημο για τα παιδιά που έχουν προσπαθήσει πολύ προκειμένου να εισαχθούν στο πανεπιστήμιο να το βρίσκουν κλειστό».

http://www.athensvoice.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top