Select Menu


Οριστικά, αλλά όχι αμετάκλητα!

«Το ερώτημα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη έχει απαντηθεί οριστικά και αμετάκλητα και έχει περάσει μέσα από τις αιματηρές οικονομίες και θυσίες του ελληνικού λαού» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Οικονομικού Διευθυντή της κυβέρνησης των Ολετήρων, Στουρνάρα.

Πράγματι, σε αυτό το θέμα έχομε ομονοήσει οι περισσότεροι, σήμερα, αφού τα κόμματα που έχουν πρόταγμα την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, εξαφανίστηκαν, μέσα από τις κάλπες που στήσαμε τις προάλλες.

Όμως ούτε φετίχ είναι ούτε ταμπού το νόμισμα και κανείς δεν πρέπει να βαυκαλίζεται ότι η απόφασή μας είναι αμετάκλητη.

Αλλά τώρα, αυτό που προέχει είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση, που βέβαια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, όσο μας κυβερνούν οι λεροί, οι εξωνημένοι και τα υπόλοιπα πολιτικά σκύβαλα που επιβιώνουν μόνον χάρη στο φόβο μας.

Ξέρουμε ότι δεν έχει σημασία το νόμισμα που θα κληθούμε να πληρώσομε τα φέρετρά μας.

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι να παρουσιαστεί τώρα το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα διαλύσει, επιτέλους, τους φόβους μας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top