Select Menu


«Δεν επιτάσσει άμεσα αλλαγή στο τρέχον πολιτικό σκηνικό το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών , με δυσοίωνες προοπτικές για τον Ελληνικό λαό», σχολίασε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής, ο γενικός γραμματέας του Εθνικού Παλλαϊκού Μετώπου, Δημήτρης Καζάκης.

Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί αν, σύμφωνα με την πρόταση του ΕΠΑΜ, ενώνονταν όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, συγκροτώντας ένα ισχυρό αντιμνημονιακό πόλο, με ενωτική πολιτική, προς όφελος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Αντίθετα επικράτησαν τα διλήμματα του…Χάους της σταθερότητας του Σαμαρά και του Χάους της μη έμπνευσης εμπιστοσύνης για τη διαχείριση της κατάστασης και της θολότητας του στίγματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επένδυσε και στην πόλωση, θυμίζοντας κατά πολύ τις σταθερές του ΚΚΕ, ‘εγώ και …κανείς άλλος’!

«Έχω πει πολλές φορές ότι η Χώρα μας τελεί υπό καθεστώς πραξικοπήματος, πλήρους ασυδοσίας. Ξέρετε τα πραξικοπήματα δεν γίνονται όλα με στρατιωτική καταστολή…γίνονται και με την κάλυψη των Δικαστών. Έχουμε επανειλημμένως καταπάτηση αποφάσεων Δικαστηρίων με πρόσφατα τη δικαίωση των Καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και την μετατροπή του Μόλ των Αθηνών στις μεγάλες επενδύσεις, ενώ έχει κριθεί παράνομο από το Συμβούλιο της Επικρατείας…Αναρωτιέμαι γιατί ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν κινήθηκε για τα βίντεο που έχει στην κατοχή του ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και που όπως λέει αποδεικνύουν τις υπόγειες συνεργασίες μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής…(σ.σ. Προφανώς θα ήταν απασχολημένος με τις διώξεις των κατοίκων στις Σκουριές Χαλκιδικής).

Αναρωτιέμαι για το γεγονός ότι για την καταπάτηση των αποφάσεων των Δικαστηρίων, δεν κινείται και δεν μιλάει για τις ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ της κυβέρνησης σύσσωμη η Αντιπολίτευση και ενισχύει την άποψη με την στάση της ότι, οι πολιτικοί τη γλιτώνουν πάντα;»

Για την εικόνα του Ελληνικού Κοινοβουλίου κατά τη συζήτηση της Ολομέλειας για την άρση της ασυλίας των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είναι στη φυλακή, σημείωσε ότι, είναι η τελείως αρμόζουσα. «Στην ουσία υπάρχει μια υπόγεια διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση για να μην μπουν άλλοι στη φυλακή».

Για το αν βλέπει εξάντληση της τετραετίας, ο κ. Καζάκης απάντησε ότι οι εξελίξεις θα είναι καυτές το φθινόπωρο όπου θα συζητηθεί η βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους, όπου στο θέμα αυτό, πέρα από την Δημόσια περιουσία που θα μπορούν να «αρπάζουν» οι δανειστές, θα ενταχθεί και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ περιουσία…(σ.σ. και εδώ θα κλάψουν μανούλες και παιδιά…)

Τότε μήπως θα έλθει η ώρα να ξεσηκωθούν οι Έλληνες;

Προέκυψε το ερώτημα…Για να απαντήσει ο κ. Καζάκης:

«Το άσχημο στην υπόθεση που δεν αντιδράει ο Ελληνικός λαός είναι ότι έχει χάσει την αίσθηση και την έννοια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Αν είχε αυτήν την αίσθηση, δεν θα άφηνε να φτάσουν τα πράγματα εδώ και θα έβαζε φρένο στα ξεπουλήματα των 55 φιλέτων του Ελληνικού Δημοσίου, του αιγιαλού κ.α.Θέλουν να πάρουν τη χώρα γιατί είναι οικόπεδο γωνία και θέλουν να ξεμπερδεύουν όπως, όπως με τους…ιθαγενείς… Πρέπει να αντιδράσει ο Ελληνικός λαός, ο λαϊκός παράγοντας, μόνο τότε θα αναγκασθεί η συμμορία-κυβέρνηση να παραιτηθεί…» σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Καζάκης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top