Select Menu


Σημαντικές αλλαγές στο δυναμικό της πρεσβείας των ΗΠΑ έχουν έρθει εις γνώσιν της ομάδος του Geopolitics & Daily News. Από όσο μαθαίνουμε δύο πρόσωπα της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα πρόκειται να αλλάξουν (ένας άνδρας και μια γυναίκα), που έχουν σημαντικό έργο και παρουσία στην χώρα μας.

Το ένα πρόσωπο εξ αυτών έχει μάλιστα σημαντική παρουσία, ως αξιωματούχος του State Department επί θητείας H.Clinton και παρεμβάσεις σε θέματα όπως αυτά του Αφγανιστάν.

Το δεύτερο στοιχείο πληροφορίας που έχουμε , έχει να κάνει με σημαντικά πρόσωπα από την Ελληνική πολιτική και τραπεζική τάξη , που θα γνωρίσουν πιθανόν και τους αντικαταστάτες των προσώπων που θα αποχωρήσουν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι για ποιόν λόγο καλούνται οι παράγοντες του τραπεζικού συστήματος και αν έχει κάποια σχέση με τις κινήσεις ξένων τραπεζικών ομίλων στην χώρα μας , σχετικά με εξαγορές επιχειρήσεων.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top