Select Menu


Σε αλλαγή του ονόματος και του σήματος προχωράει ο Αντώνης Σαμαράς

Σε μια ακόμη κίνηση τακτικής προχωράει η κυβέρνηση αυτή τη φορά με μηνύματα προς το εσωτερικό της. Η αλλαγή του ονόματος και του σήματος του κυβερνώντος κόμματος είναιμία από τις αλλαγές που προωθεί ο Αντώνης Σαμαράς. Ενώ διατηρείται ο όρος «Νέα» για να δηλώνει τη φρεσκάδα και το καινούριο, αφαιρείται ο όρος «Δημοκρατία» ως μη αναγκαίος και προστίθεται ο πιο δόκιμος όρος «Δικτατορία».

Η διατήρηση των χρωμάτων και του γενικού κορμού του σήματος παραμένει η ίδια, όμως υπάρχει και η προσθήκη της ναζιστικής σβάστικας, η οποία ήταν και προσωπική επιλογή του Α. Σαμαρά και εκλαμβάνεται ως άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χ.Α.

Έντονες αντιδράσεις μέσα στο 8% του ΠΑΣΟΚ, για την επιλογή του σήματος του κόμματος με το οποίο συγκυβερνάει. Ο μόνος ο οποίος συμφωνεί και επικροτεί το σήμα της «Νέας Δικτατορίας» από το χώρο της Ελιάς είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τονίζεται επίσης πως δεν αλλάζει ο ύμνος της παράταξης ο οποίος θα τροποποιηθεί μόνο κατά το ελάχιστο για να ταιριάζει με το νέο σύμβολο.

«Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δικτατορία»

jodi graphics

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top