Select Menu


Ο Jamie Harkins είναι ένας ζωγράφος και μουσικός ιδιαίτερα γνωστός για τους την σουρεαλιστική τεχνοτροπία στα έργα του , διαθέτοντας αρκετή φαντασία και εμπνευσμένος από τα 3D σχέδια στα πεζοδρόμια , αποφάσισε να δώσει μια 3D έκφραση στην τέχνη του χρησιμοποιώντας ως καμβά την άμμο της παραλίας Mount Maunganui στη Νέα Ζηλανδία.



Ο Harkins σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, όπως η Lucia Lupf, ο David Rendu και ο Constanza Nightingale χρησιμοποίησε μια παρόμοια οπτική τεχνική που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες με κιμωλία στα πεζοδρόμια. Η τεχνική είναι γνωστή ως αναμόρφωση . Η ίδια η εικόνα είναι παραμορφωμένη, αλλά όταν αντικρίζεται από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, επιτυγχάνεται ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα σε μια επιφάνεια 2 διαστάσεων.






apenantioxthi.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top