Select Menu

Στοπ καρέ από το προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. Στο σημείο αυτό στο βίντεο ο αφηγητής ακούγεται να λέει: «…ο Αντώνης Σαμαράς μπαίνει…» Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς.
Εγώ πάντως στην εικόνα βλέπω τον Αντώνη Σαμαρά να βγαίνει…

Διαμαρτύρεται ο Αντώνης Σαμαράς, που του κλέβει ο Αλέξης Τσίπρας τη νέα Ελλάδα.

Με το δίκιο του διαμαρτύρεται ο Αντώνης Σαμαράς. Δική του είναι η νέα Ελλάδα. Του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος την έχει φτιάξει.

Με το δικό μας κλεμμένο δίκιο.

Με το κλεμμένο μας εισόδημα.

Με τα κλεμμένα μας όνειρα.

Με την κλεμμένη μας αξιοπρέπεια.

Με την κλεμμένη μας δημοκρατία.

Με το κλεμμένο μας δικαίωμα ακόμα και στη διαμαρτυρία για όλα τούτα τα κλεμμένα.

Αυτή του τη νέα Ελλάδα του κλέβει του Αντώνη Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας.

Πόσα από τα κλεμμένα της θα μπορέσει να μας δώσει πίσω ο Αλέξης Τσίπρας δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι από εμάς πάντως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει κλέψει τίποτε. Δεν άφησε δα και τίποτε ο Αντώνης Σαμαράς, για να μας κλέψει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τώρα που δεν απέμεινε πια τίποτε, όποιος δεν έχει κλέψει κάτι από εμάς μπορεί να κλέβει ό,τι θέλει από τον Αντώνη Σαμαρά. Κι αν βρούμε εμείς κάτι από τα κλοπιμαία, ε, δεν είμαστε τρελοί να το επιστρέψουμε στον Αντώνη Σαμαρά, επειδή γκρινιάζει σαν παιδί κακομαθημένο. Θα το κρατήσουμε. Δικό μας ήταν.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top