Select Menu


Η είδηση είναι σημαντικότατη καθώς το δίκτυο υδροπλάνων πέρα απο τον Τουριστικό τομέα που είναι το εμφανές κέρδος σε αυτές τις καταστάσεις, δημιουργεί και άλλα πολλά πλεονεκτήματα που δεν είχαν την τύχη τα νησιά αυτά να βιώσουν.

1. Η σύνδεση σε καθημερινή βάση με πυκνά δρομολόγια , χειμώνα καλοκαίρι μπορεί να δώσει λύση σε μεταφορές φαρμάκων, τροφίμων αλλά και έκτακτων συμβάντων όπου μέχρι στιγμής αναλάμβανε να διεκπαιρεώσει το Πολεμικό Ναυτικό και Αεροπορία. Το κέρδος θα είναι μεγάλο και για τους νησιώτες καθώς έτσι θα μπορούν να έχουν συνεχή τροφοδοσία , όπως και για την εταιρία που θα κερδίσει πολλά χρήματα απο αυτό.

2. Εθνική άμυνα. Νήσοι που θα έχουν πυκνό δίκτυο μεταφορών και επικοινωνίας, θα μπορούν να δεχτούν μόνιμο πληθυσμό που δεν θα έχει πλέον θέμα διαβίωσης και εξάρτησης από μια και μόνο γραμμή πλοίου. Αυτό σημαίνει αμέσως και καλύτερη εικόνα στο γεγονός πως στα νησιά αυτά υπάρχει εμπορική/οικονομική ζωή άρα και ... ΑΟΖ!!!! Συν φυσικά πως η δημιουργία υδατοδρομίων δίνει νέες βάσεις σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

3. Τουρισμός.. εμφανές το γιατί κερδίζει κάποιος. Η μεταφορά μεταξύ νησιών με απευθείας πτήσεις και χωρίς αναμονές, θα φέρει χρήμα αρκετό σε εταιρία που ανέλαβε αλλά και στα ίδια τα νησιά που θα μοιραστούν πλέον τουρισμό , σίγουρα σε αυξημένα νούμερα. Παράδειγμα... πρωί στο ένα για βόλτα και επιστροφή στο δεύτερο για διαμονή το βράδυ.

4. Δείγμα/Παράδειγμα. Αν το πείραμα πετύχει και έχει και ικανοποιητικές τιμές και ανταπόκριση το Ελληνικό νησιωτικό σύμπλεγμα, θα αποκτήσει γέφυρες επικοινωνίας και θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα πιο πάνω, δείχνοντας πλέον εικόνα συμπαγή αλλά και μια καλύτερη ευκαιρία για όσους σκεφτόντουσαν σοβαρά την αποκέντρωση σε ενα νησί. Σίγουρα θα πάρει χρόνια αυτό... αλλά είναι ενα επιχειρηματικό πλάνο που διόλου δεν θα χάλαγε τον οποιονδήποτε.

Σκέψη δική μας εδω... Να γίνει και αυτό που κάνουν οι Τούρκοι.. δύο μεγάλα πλοία ώς πλωτές κλινικές .. η χρήση υδροπλάνων στις ΗΠΑ, γίνεται σε κάποια νησιά και μεταφέρουν πολλές φορές πολύ σοβαρά τραυματισμένους σε πλοία ακτοφυλακής που διαθέτουν ιατρεία on board. Γιατί οχι και εδώ;...

Η ανάπτυξη δικτύου υδροπλάνων στην περιοχή της Ελλάδος , ειδικά στο Αιγαίο είναι μια χήνα με χρυσά αυγά. Όποιον την φροντίσει την χήνα θα έχει πολλαπλά κέρδη και πολύ σύντομα.

Σχετική πηγή είδησης εδώ 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top