Select Menu


Σήμερα το πρωΐ λοιπόν, βγήκε το παραπάνω τεύχος του Crash με απίστευτα ντοκουμέντα, για κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου ενώ φέρνει στο φως το περιεχόμενο μιας κασέτας – φωτιά που έχει ο ανακριτής Φούκας με την ομολογία στελέχους της ΕΥΠ για το πώς έφταναν οι απόρρητες πληροφορίες που προορίζονταν για τον Καραμανλή, στον Παπανδρέου και στην Αμερικανική Πρεσβεία!

Ακόμη το περιοδικό αποκαλύπτει:
  • Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.
  • Τα φροντιστήρια του Αλέξη Τσίπρα στην ΑΜΕΡΙΚΗ- Όλες οι θερμές επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με Σπέκχαρντ, Μίλερ, Ανθόλις.
  • Ποιοί μαγείρεψαν τη λίστα Λαγκάρντ μέσα στην ΕΥΠ. Ονόματα και διευθύνσεις. Πώς δόθηκε εντολή να παρακολουθούνται οι Αμερικανοί ανταποκριτές για να μαθαίνει η ΕΥΠ τί έλεγαν για τον Παπανδρέου.
  • Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.
Θέλετε να δείτε τι ακολούθησε; 

Δείτε την είδηση που έσκασε πριν λίγες ώρες:



Επιμέλεια: logiosermis
Με πλξηροφορίες απο olympia

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top