Select Menu


Όπως σας γράψαμε, η Μόσχα δεν θα πέσει εύκολα στην παγίδα των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι θέλουν να παρουσιάσουν την Ρωσία ως δύναμη εισβολής στην Ουκρανία, και ο Πούτιν απαντάει σε αυτή την φάση ψύχραιμα με πρόταση ειρήνης παρά τις προκλήσεις με τις σφαγές αμάχων, καλώντας τους πάντες σε διάλογο για της εξεύρεση λύσης στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ζήτησε από τους φιλορώσους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία να αναβάλουν το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής και δήλωσε ότι η Μόσχα έχει αποσύρει τα στρατεύματά της από τα ουκρανικά σύνορα, κάτι που παρουσιαζόταν ως αιτία ανησυχίας από την Δύση.

Ο Πούτιν με την συγκεκριμένη κίνηση πετάει το μπαλάκι σε Η.Π.Α. και συμμάχους, οι οποίοι καλούνται να δείξουν κατά πόσο επιθυμούν διάλογο και ειρηνική λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές ή θα επιμείνουν στο να εγκαταστήσουν οπλικά συστήματα στην αυλή της Ρωσίας, γεγονός που αποτελεί τον πραγματικό στόχο των Δυτικών και θα δικαιολογεί την όποια ρωσική επέμβαση στην ΝΑ Ουκρανία, από την οποία δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Έξυπνοι χειρισμοί από το Κρεμλίνο και μένει να δούμε τις αντιδράσεις της παγκοσμιοποιητικής διπλωματίας.

pygmi

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top