Select Menu


Λόγο χαρακτήρος είμαι κατά των άκρων και μέχρι τώρα με εκπροσωπούσε περισσότερο η κεντροδεξιά παρά η κεντροαριστερά.

Είμαι υπέρ της ελευθερίας και κατά της ασυδοσίας.

Είμαι υπέρ του μέτρου και της λογικής.

Περνώντας όμως τα χρόνια και η γνώση μου άσπρισε τα μαλλιά, παρατηρώ πως τα κόμματα πλέον δεν έχουν ιδεολογία παρά μόνο συμφέροντα και την δημοκρατία που ευαγγελίζονται την έχουν κάνει λάστιχο ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Εγώ όμως παραμένω πιστός σ' αυτά που υποστήριζα πάντα και δεν ακολουθώ τυφλά το πρώην κόμμα μου που πρόδωσε την ιδεολογία του και εμένα που το πίστευα. Απλώς πίστευα στο κόμμα χωρίς να είμαι τυφλός οπαδός του.

Είναι γνωστό πως τα μνημόνια που μας φόρεσε με δόλο το ΠΑΣΟΚ και συνυπέγραψε ελαφρά την καρδία η ΝΔ, φέρανε την καταστροφή στην Ελλάδα.

Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές και μας δίνεται η ευκαιρία να τιμωρήσουμε με την ψήφο μας αυτούς που μας εξαπάτησαν και εγκλημάτησαν κατά της πατρίδας μας. Όλοι βλέπουμε γύρω μας την καταστροφή, αλλά μερικοί γυρίζουν το κεφάλι από την άλλη μεριά, κάνουν πως δεν την βλέπουν και είναι έτοιμοι να ψηφίσουν πάλι ημιονηγούς που θα τους τραβάνε από το χαλινάρι και αυτοί να ακολουθούν πειθήνια.

Θα ψηφίσουν και πάλι τους ίδιους επειδή άλλαξαν όνομα γιατί ντρέπονται πλέον να παρουσιάζονται με το παλιό τους, ή το ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους υπόσχεται περισσότερα απ' όσα τους είχε υποσχεθεί ο ΓΑΠ, παραβλέποντας τα εθνικά μέτωπα.

Μόνο οι λωποδύτες αλλάζουν όνομα μπας και δεν τους γνωρίσουν και να γλυτώσουν τις τιμωρίες για τις εγκληματικές τους πράξεις.

Δεν είναι δυνατόν, έστω και μια μικρή μερίδα του λαού μας να εξακολουθεί να τους εμπιστεύεται μετά απ' όσα μας έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια.

Πιστεύουν πως θα προδώσουν τις ιδέες τους αν δεν τους ψηφίσουν και γίνονται συνένοχοί τους, ενώ τα κόμματα είναι εκείνα που τους πρόδωσαν.

Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν ακόμα στα εκβιαστικά διλήμματα που τους σερβίρουν κάθε φορά λίγο πριν τις εκλογές.

Δεν είναι δυνατόν να εμπιστεύονται τους μεγαλοκαναλάρχες και τους μεγαλοεκδότες, με την απύθμενη απληστία τους, που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις ανάλογα με τα συμφέροντά τους και να μη τους γυρίζουν με σιχαμάρα την πλάτη.

Δεν είναι δυνατόν αυτοί που κατηγορηθήκανε για συνεργάτες των Γερμανών και πράκτορες της Κα Κε Μπε, να γίνονται αποδεκτοί και ο κόσμος να τους επιβραβεύει αγοράζοντας τις φυλλάδες τους.

Οι κυβερνήσεις κοιτάνε να τα έχουν καλά μαζί τους και βασιλεύει μεταξύ τους η ομερτά, γιατί ο ένας κρατάει τον άλλο με εκβιαστικές αποκαλύψεις και ο ένας κουκουλώνει τις πομπές του άλλου.

Σπάστε τις αλυσίδες που σας κρατάνε δέσμιους με το παρελθόν και ψηφίστε Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμένου ή ΕΠΑΜ του Καζάκη, ή όποιο άλλο αντιμνημονιακό κόμμα προτιμάτε να πάνε στην ευρωβουλή να αποκαταστήσουν τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και να διεκδικήσουν με σθένος αυτά που μας έχουν αρπάξει όλοι οι Τουρκμάνοι της Βόρειας Ευρώπης και τα πετρέλαια της Μεσογείου που μας ανήκουν.

Επί τέλους, ξυπνήστε ρεεεεεεε!!!

Θεόφιλος Αιγινήτης 
Ζωγράφος - Συγγραφέας

Πηγή: theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top