Select Menu

Γράφει η Alma Libre

Τι να σχολιάσει κανείς από τα χθεσινά αποτελέσματα; Το γεγονός ότι το πα-ΣΟΚ κατάφερε μετά από όλα αυτά να πάρει ένα 8%; Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Το γεγονός ότι το ''πρωτοεμφανιζόμενο'' Ποτάμι έφτασε το 6%; Τι φυσιολατρία είναι αυτή ρε παιδιά; Ποτάμια...ελιές και πάει λέγοντας...

Όχι..το ποσοστό της Χρυσής Αυγής δε νομίζω ότι θέλει πολλά σχόλια, πολύ απλά γιατί το περίμενα. Ήταν το φυσικό επακόλουθο της συστηματικής προσπάθειας πολιτικών και δημοσιογράφων να την περιορίσουν και να την εξαφανίσουν. Οι κατηγορίες, οι φυλακίσεις στελεχών αλλά και το σκάνδαλο Μπαλτάκου την έκαναν πιο δυνατή. Δυστυχώς το φαινόμενο της ανόδου της ακροδεξιάς δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία οφείλει να επαναπροσδιορίσει πολλά. Η ίδια άνοδος είχε σημειωθεί κατά τις δεκαετίες 1930-40 και πάλι εν μέσω μιας οικονομικής δυσπραγίας αλλά και μιας γενικότερης κρίσης αξιών. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η Ιστορία δεν θα επαναληφθεί.

Ο πρωθυπουργός μας πάλι...στην κοσμάρα του! ''Πήραμε τα μηνύματα μας'' Εεεε....όχι ''κύριε'' Σαμαρά. Αν τα είχατε πάρει και είχατε λίγη τσίπα θα είχατε φύγει εδώ και καιρό!

Η Αντιπολίτευση παράλληλα, παρ'όλο που ουσιαστικά κέρδισε τις Ευρωεκλογές δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την πολυσυζητημένη υπόσχεσή της ''25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν''. Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας φαίνεται πως αμφισβητεί καθαρά την ικανότητα του Σύριζα να αναλάβει το τιμόνι της χώρας. Ή πολύ απλά φοβάται το νέο, το άγνωστο, την αλλαγή.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Α..και αν από σήμερα έχουμε τίποτα ''απρόοπτα'' (νέα μέτρα, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις κτ.λ) μην ακούσω μερικούς να παραπονιούνται! Ο κάθε λαός επιλέγει τους ''ηγέτες'' που του αξίζουν. Εκτός από τους ψηφοφόρους της Χ.Α, που όπως λένε πολλοί γνωρίζουν πια τα εγκλήματα του κόμματος και παρ'όλα αυτά συνεχίζουν να το ψηφίζουν, υπάρχουν και οι ψηφοφόροι της πουλημένης και κατοχικής συγκυβέρνησης, οι οποίοι επίσης γνωρίζουν τα εγκλήματά των κυβερνώντων, αλλά τους δίνουν ξανάαα και ξανααά και ξανάαα ψήφο εμπιστοσύνης, για να μπορέσουν να μας αποτελειώσουν.

www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top