Select Menu


Την έντονη διαμαρτυρία των ελαχίστων όμως μελών του Βρετανικού συνδέσμου πατριωτών, Britain First-Βρετανία Πρώτα, αντιμετώπισαν μουσουλμάνοι προσκυνητές του τζαμιού της περιοχής REGENT PARK του Λονδίνου.

Κατά την διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής, 50 περίπου μέλη της πολιτικής ομάδας διαδήλωσαν ειρηνικά με στόχο να εκφράσουν την διαφωνία του στον εξ-ισλαμισμό της Βρετανίας.

Οι ακτιβιστές περικυκλώθηκαν από την Μητροπολιτική αστυνομία όταν Μουσουλμάνοι (να σημειωθεί πως το 98% εξ αυτών είναι αλλοδαποί ή μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς )άρχισαν να φωνάζουν μηνύματα υπέρ του Ισλάμ, καλούσαν να εφαρμοστεί η Σαρία, να εξαφανιστούν τα σεξουαλικά έθιμα της χώρας, ενώ σε μια προσπάθεια να προσβάλουν την χριστιανική πίστη των Βρετανών, κρατούσαν πλακάτ που έλεγαν πως ο Ιησούς (ο οποίος είναι προφήτης για το Ισλάμ) θα επιστρέψει για να εφαρμόσει την Σαρία.

Το Britain First είναι μια πολιτική ομάδα αποτελούμενη τόσο από ένα ακτιβιστικό κομμάτι, όσο και από ένα think tank, με στόχο να συσπειρώσει Παραδοσιοκράτες, Συντηρητικούς και όλες εκείνες τις ομάδες ατόμων που αντιτίθενται στην Πολιτική Ορθότητα, την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση, με βασική όμως προϋπόθεση να προασπίζονται την έννοια του Έθνους.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top