Select Menu


Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δημοσιογράφος έδωσε το λόγο στον Γιώργο Φλωρά, τον άνθρωπο που διάβασε πρώτος την περιβόητη έκθεση και εντόπισε τα ένοχα μυστικά της. Ήταν αποκαλυπτικός.

Φλωράς: «Δεν είναι ΟΟΣΑ. Είναι ΙΟΒΕ»



Ο Χατζηνικολάου ζήτησε αποδείξεις και ο Φλωράς ανταποκρίθηκε αμέσως. Αποδείξεις θέλετε; Ορίστε, η ίδια η έκθεση το λέει...

Φλωράς: «Το λέει η ίδια η έκθεση»


Ο Γιώργος Φλωράς μίλησε για οργανωμένη απάτη εις βάρος των Ελλήνων και καταρχήν εις βάρος της Βουλής! Και έτσι, πέρασε στην αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ. Θα ακούσετε ότι μόλις ο κύριος Φλωράς πετάει τη βόμβα, το πάνελ φουντώνει... Ο Παπαδημούλης ακούγεται να το επιβεβαιώνει και η Ραχήλ Μακρή επίσης... Και τότε πετάγεται ο «πυροσβέστης» Βαρβιτσιώτης να μιλήσει για επουσιώδεις λεπτομέρειες!

Φλωράς: «Η έκθεση δεν έχει παραληφθεί από το υπουργείο!»


Η απάντηση της συγκυβέρνησης ήταν μία και απλούστατη. «Τι τα θέλετε τώρα αυτά; Πέρασαν. Τελείωσαν. Αυτά είναι λεπτομέρειες». Ασχολίαστο θα το αφήσουμε δεδομένου ότι απέναντι είναι και ο Βαρβιτσιώτης, που δεν θα καταλάβει ό,τι και να του πεις...

Βαρβιτσιώτης: «Η ουσία είναι άλλη...»


Φυσικά, η βουλευτής των ΑΝΕΛΛ Ραχήλ Μακρή, που ως εισηγήτρια του κόμματός της ρώτησε ευθέως και προσωπικά τον υπουργό Χατζηδάκη, από το βήμα της Βουλής, για την αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ (και εκείνος δεν είπε κουβέντα!), δεν άφησε να περάσει το θέμα έτσι. Επανέλαβε δυνατά για να το ακούσει ο κόσμος ότι η έκθεση ΟΟΣΑ δεν υπάρχει! Δεν την έχει παραλάβει το υπουργείο!

Ραχήλ Μακρή: «Δεν απάντησε ο υπουργός!»


toxwni

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top