Select Menu


Μείζον νομικό και ηθικό θέμα προκύπτει από τις διαρροές της Χρυσής Αυγής με την συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, στην οποία ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του Σαμαρά, εμφανίζεται να μιλάει για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα η συνάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον γενικό γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο,  έχει μαγνητοσκοπηθεί!

Από την στοιχομυθία προκύπτουν πέραν πάσης πλέον αμφιβολίας ευθύνες για παρέμβαση του Δένδια και του Αθανασίου στο έργο της δικαιοσύνης και μάλιστα με απευθείας εντολή από το γραφείο του πρωθυπουργού!!

Επίσης είναι εμφανης ο τρόπος με τον οποίο ο Σαμαράς χειρίστηκε επικοινωνιακά την υπόθεση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

Το video πάντως είναι εμφανώς μονταρισμένο σε κάποια σημεία τα οποία δεν δώθηκαν στη δημοσιότητα.


Ακολουθεί η  απομαγνητοφώνηση:
Ο Κασιδιάρης, μαζί με την απομαγνητοφώνηση της συζήτησης, έστειλε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Βουλής την ακόλουθη αποστολή


Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε:
«Σε καμία περίπτωση δεν έγινε οποιαδήποτε παρέμβαση. Αν γινόταν παρέμβαση, ήταν η μέρα που ο κ. Κασιδιάρης και οι συνάδελφοι του είχαν απολογηθεί και αφεθεί ελεύθεροι. Είναι αυταπόδεικτο. Άλλο όμως η παρέμβαση και άλλο η ενημέρωση. Ξεκάθαρα πράγματα. Τώρα αν θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις, είναι δικό τους θέμα. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και θα μείνει ανεξάρτητη, κατά το μέρος, στο οποίο αναφέρονται στο πρόσωπο ότι είχα τέτοιο διάλογο είναι αναληθέστατο».

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Ο Δημ. Παπαδημούλης, δήλωσε κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας των χρυσαυγιτών: «Όσα καταγγέλθηκαν από τον Κασιδιάρη, εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν αληθεύουν, συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσεται να ενημερωθεί και να αξιολογήσει. Πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή με το θέμα».

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

«Κύριε Πρόεδρε, είχα ζητήσει το λόγο προκειμένου να αναπτύξω τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Εμείς αποφασίζουμε κατά συνείδηση βάσει του άρθρου 60 του Συντάγματος, όμως μετά από τα στοιχεία τα οποία φέρεται να υπάρχουν, ζητούμε να διακοπεί η συζήτηση, να δοθεί το υλικό αυτό στο σύνολο της Βουλής των Ελλήνων και να έχουμε πολύ σύντομα, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, μια γνωμοδότηση εάν το υλικό αυτό είναι γνήσιο.

Διότι, εάν υπάρχει αυτό το υλικό και ο διάλογος αυτός μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και έχουν διαπραχθεί αυτά τα εγκλήματα της παρέμβασης στη Δικαιοσύνη του υπουργού, τότε πλέον έχουμε το παρακράτος εναντίον του άλλου παρακράτους.

Θέλουμε να γνωρίζουμε και οφείλουμε να γνωρίζουμε πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, την αλήθεια. Εμείς έχουμε ταχθεί κατά της Χρυσής Αυγής, ως ναζιστικής οργάνωσης, από την πρώτη στιγμή.

Επιμέλεια: logiosermis
Πληροφορίες απο info-warthepressproject και enet

*Τελευταία ενημέρωση 15:38 μμ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top