Select Menu


Τα αδίστακτα κόμματα του σάπιου πολιτικού συστήματος, αντί να μιλάνε για τα προβλήματα ενός εξαθλιωμένου λαού και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη, τσακώνονται θεατρικά και ξεκατινιάζονται για την μειονότητα της Θράκης, για την οποία ευθύνονται τα ίδια, κάνοντας τους Ερντογάν και Νταβούτογλου να γελάνε μέχρι και τα μουστάκια τους.

Μετά κοροϊδεύουν εμάς τους πολίτες, ότι δεν καταργούν το επαίσχυντο...απαγορευτικό εκλογικό όριο του 3%, προκειμένου δήθεν να μην δημιουργηθούν μειονοτικά προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα εκείνο που θέλουν είναι να μην ανθίσουν νέες πολιτικές δυνάμεις, που θα άνοιγαν το κλειστό πολιτικό τους σύστημα.

Και να σκεφτεί κάποιος ότι συγκρούονται θεατρικά και θυσιάζουν τα πάντα, για λίγες ψήφους παραπάνω, προκειμένου απλά και μόνο να γίνουν εντολοδόχοι των δανειστών, σε μια χώρα που την κατάντησαν πτωχευμένη και την έθεσαν υπό οικονομική κατοχή. Κρίμα, κρίμα για τη χώρα μας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top