Select Menu


Απαγόρευση εισόδου για Ρώσους αξιωματούχους επέβαλε το ΝΑΤΟ σε ό,τι αφορά το αρχηγείο του στις Βρυξέλλες, με την εξαίρεση του πρέσβη της Ρωσίας στη συμμαχία.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται επίσης ο αναπληρωτής πρέσβης, καθώς και δύο υπάλληλοι για τεχνική υποστήριξη, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Η απαγόρευση έρχεται σε συνέχεια των κυρώσεων κατά της Μόσχας για την εισβολή, κατοχή και προσάρτηση εκ μέρους της της ουκρανικής επαρχίας της Κριμαίας το Μάρτιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το ΝΑΤΟ διέκοψε κάθε πολιτική και στρατιωτική συνεργασία του με τη Ρωσία.

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία, με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι όλοι οι υπόλοιποι Ρώσοι αξιωματούχοι οι οποίοι θα επιθυμούν να επισκέπτονται το αρχηγείο της στη βελγική πρωτεύουσα θα αντιμετωπίζονται όπως οι κοινοί επισκέπτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση και να κινούνται σε πλαίσιο περιορισμών.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top