Select Menu


Δύο μεγάλα σκάνδαλα ικανά να ρίξουν φαύλες κυβερνήσεις έσκασαν από το 2011 και ελαφροξεπετάχτηκαν από τις μείζονες αντιπολιτεύσεις ωσάν να ήταν τίποτα…

Το πρώτο ήταν το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ!

Το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά για να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι να κληθεί το ΔΝΤ!
Η τότε μείζων αντιπολίτευση θα μπορούσε να το έχει κάνει σημαία και όπλο στην πολιτική της φαρέτρα για να αποκαταστήσει το κύρος το κόμματος που είχε διασυρθεί, να ρίξει την κυβέρνηση που φαινομενικά μόνη της τα είχε μαγειρέψει, να ακυρώσει την δανειακή σύμβαση και να σταματήσει την καταστροφή της χώρας.

Σήμερα έχουμε καταλάβει γιατί δεν το έκανε…

Αλλά είναι αργάμιση…

Το σκάνδαλο Μπαλτάκου

Το δεύτερο είναι το σκάνδαλο Μπαλτάκου, που αποκαλύπτει παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας, της κύβερνησης (που ως αντιπολίτευση κλώσσαγε τα αυγά όταν έσκαγε η ΕΛΣΤΑΤ) και χειραγώγηση της δικαστικής εξουσίας. Οι παραδοχές του κυρίου Μπαλτάκου επιβεβαιώνονται και από την αντίδραση επιβολής γύψου σε οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με το θέμα!

Η σημερινή μείζων αντιπολίτευση που έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι θα μπορούσε και η τότε, το ελαφροξεπετά, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, αδιαφορώντας για την ουσία και το βάρος των παραδοχών που ακούγονται και παρουσιάζοντας ότι αυτό που αποκαλύπτεται είναι "ακροδεξιές σέχτες" στην κυβέρνηση! (Αφού έφυγε ο Μπαλτάκος καθάρισε η υπόθεση!)

Η εκτροπή γίνεται γαργάρα όπως το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ!

Αν δεν ήταν πιστοποιημένα πασοκ η κυρία Γεωργαντά θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί και απορριφθεί και η δική της καταγγελία ως δράση "καραμανλικής σέχτας" στην ΕΛΣΤΑΤ!

Και τώρα πάμε να διαδηλώσουμε κατά του μνημονίου σε κάποια πλατεία μακριά από το κέντρο.

Εξάλλου η δανειακή υπεγράφη στους δρόμους κι όχι από κυβέρνητικούς εντεταλμένους, και για αυτό πολύ λογικά, είναι δουλειά του λαού να το καταργήσει στους δρόμους, όπως το υπέγραψε… έτσι δεν είναι;

Άλλοι βέβαια, προτείνουν να χειροκοτήσουμε την επάλειψη κύρους του πρώτου τη σειρά "αντιμνημονιακού", από τη θεία Δωροθέα που έρχεται καβάλα στο τέθριππο της Deutschebank, με το γαλάκτωμα κύρους στο χέρι.

Ανηψάκια ευτυχείτε!

Η θεία θα σας κάνει μπανάκι με κύρος και μετά θα σας βγάλει βόλτα στις αγορές!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top