Select Menu

Μέχρι τώρα είχαμε δύο πρωταγωνιστές που μας παίζανε εναλλάξ μπαγλαμά.
Την εκάστοτε κυβέρνηση και την εκάστοτε αντιπολίτευση.
Για όλα τα δεινά που συνέβαιναν στην Ελλάδα, η αντιπολίτευση κατηγορούσε σαν υπεύθυνη την κυβέρνηση και όταν η πρώην αντιπολίτευση γινόταν κυβέρνηση, η πρώην κυβέρνηση κατηγορούσε την πρώην αντιπολίτευση και τώρα κυβέρνηση, πως αυτή φταίει και όχι εκείνη.
Και οι δύο βρίσκανε καμένη γη και μόνο εμείς βρισκόμασταν στο τέλος τσουρουφλισμένοι.
Επειδή ο μπαγλαμάς που παίζανε έγινε μονότονος και βαρετός με το δε φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι, τελικά τακιμιάσανε οι δυο τους και σκεφτήκανε να βάλουνε και μας 
μέσα στο παιχνίδι, να μοιραστούν τις ευθύνες που ήταν αποκλειστικά δικές τους.
Σε προηγούμενα άρθρα μου έχω τεκμηριώσει αρκετά πειστικά πιστεύω, πως οι ευθύνες του λαού είναι απειροελάχιστες μπροστά στα δικά τους εγκλήματα.  
Την υποχρέωσή τους απέναντι στο λαό να του βρουν δουλειά για να ζήσει την οικογένειά του, τη μετέτρεψαν σε πελατειακή σχέση δημιουργώντας κομματικές "τοπικές"  επιτροπές, που χωρίς την κάρτα του κομματικού μέλους δεν είχε στον ήλιο μοίρα, όπως παλιά με τις βεβαιώσεις των κοινωνικών φρονημάτων που χωρίς αυτές δεν εύρισκε πουθενά δουλειά.
Οι στρατιές των άπληστων συνδικαλιστών γίνανε δυνάστες και ρυθμιστές στη δημόσια ζωή με τις παράλογες απαιτήσεις και τους εκβιασμούς τους, με το να ανεβοκατεβάζουν τους διακόπτες των ΔΕΚΟ και να κάνουν την Αθήνα και όχι μόνον,   μες το κατακαλόκαιρο ή μέσα στις γιορτές  σκουπιδαριό.
Ο αρχιμπαγλαμάς Πάγκαλος καβάλα στο καλάμι του, ξεστόμισε το περίφημο "μαζί τα φάγαμε", θέλοντας να μας κάνει συνενόχους στο μεγάλο φαγοπότι τους.
Οι υπόλοιποι "ιππότες της ανοιχτής παλάμης" προσπαθώντας να καταστήσουν εμάς υπεύθυνους, μας κατηγορούν πως εμείς τους ψηφίσαμε και παίρνουν συγχωροχάρτι.
Βρέ αδιάντροποι, εμείς σας ψηφίσαμε πιστεύοντας πως θα βελτιώσετε τη ζωή μας όπως είχατε υποσχεθεί και εσείς την καταστρέψατε. Φέρατε την υγεία, την παιδεία, την οικονομία την αξιοπρέπειά μας σε έσχατο σημείο ανέχειας και ξευτίλας και τέλος χάσαμε ακόμα και την εθνική μας κυριαρχία.
Εσείς ψηφίζατε "ναι" σε όλα και χειροκροτούσατε μετά μανίας στην "εξόδιο ακολουθία" του Γιωργάκη που μας έβαλε στο ΔΝΤ και στην κόλαση των μνημονίων με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Μας έφερε τους άπληστους προτεστάντες Τροϊκανούς με τους οικονομικούς δολοφόνους της, που ο άλλος αμετροεπής καβαλάρης της πανάκριβης BMV που πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τους καλωσόρισε πανευτυχής σαν σωτήρες να μας βοηθήσουν.
Έτσι εμπλουτίσανε το ΤΡΙΟ και το μετατρέψανε σε κουαρτέτο για να κουκουλώσουν την ανικανότητά τους και τις πομπές τους. Τώρα για όλα φταίει η ΤΡΟΙΚΑ.
Στην κομπανία των μπαγλαμάδων, συνηθίζεται οι χορευτές να κολλάνε με σάλιο τη χαρτούρα στα κουτελά τους. Επειδή έπαψε εδώ και καιρό να υπάρχει χαρτούρα, όσο σάλιο έχετε,  φτύστε το στις εκλογές που μας έρχονται, κατάμουτρα στην κομπανία που μας εμ-παίζει, τέσσερα χρόνια και βάλε.
Φτού σας, αυτό σας αξίζει μπαγλαμάδες,  έ μπαγλαμάδες!!!
Θεόφιλος Αιγινήτης    
Ζωγράφος -  Συγγραφέας

heofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top