Select Menu

Τον «χάρτη» της επιστροφής του στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό ύστερα από πολύμηνη περιοδεία διαλέξεων στο εξωτερικό, από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη μέχρι την Ασία, σχεδιάζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, γνωρίζοντας ωστόσο ότι παραμένει «τοξική» για τους Ελληνες πολίτες η απόφαση για την ένταξη στο μνημόνιο της χώρας επί των ημερών του.

Μέσα στις τελευταίες ημέρες, πάντως, φάνηκε ότι...ο Γιώργος Παπανδρέου επαναπροσδιορίζει τους στόχους του και δεν εγκαταλείπει την ιδέα για τη σταδιακή ή την ολική επαναφορά του στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό.

Οχι μόνο αποφάσισε να δηλώσει την απουσία του από την ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Ελιάς, αλλά εξέδωσε και ανακοίνωση για να αναδείξει επί της ουσίας την οιονεί ρήξη με τη νυν ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top