Select Menu


«Αν είχαμε βγάλει πρόεδρο την κυρία Κωνσταντοπούλου, θα μας είχε κλείσει όλους φυλακή. Το όνειρό της είναι αυτό», υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αδ. Γεωργιάδης.

«Είναι γεννημένη εισαγγελεύς η γυναίκα, δεν ξέρω γιατί έγινε βουλευτής ή δικηγόρος», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης στο Βήμα fm.

«Ένας δημοσιογράφος θεώρησε σκόπιμο να γράψει “κάποιοι βουλευτές λέγανε ότι θα κλείσουν τα φώτα να δείρουν την Κωνσταντοπούλου” ως παραπολιτικό σχόλιο. 

Παίρνει αυτό η κυρία Κωνσταντοπούλου και το αναγάγει σε νούμερο ένα θέμα, ζητώντας άρση του απορρήτου του Διαδικτύου, επέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επέμβαση του κ. Πεπόνη, επέμβαση του προέδρου της Βουλής. Οι δημοσιογράφοι της χώρας καταλάβανε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιβάλλει μια ακραίας μορφής λογοκρισία. Και τολμάει ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για δημοκρατία και ελευθερία του λόγου;», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης

newsbomb.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top