Select Menu


Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Ίσως η ελληνική βουλή με την παρούσα σύνθεσή της να αποτελεί την πιο διεφθαρμένη βουλή στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας.

Φασίστες, νταβατζήδες, βίζιτες, εκβιαστές, ηλίθιοι, επαγγελματικά αποτυχημένοι και πάσης φύσεως σούργελα της ελληνικής κοινωνίας- τα οποία φυσικά είναι και ο καθρέφτης μας- κυκλοφορούν ανάμεσα στους 300.

Πιθανόν να μην υπάρχει έγκλημα του ποινικού κώδικα που να μην εκπροσωπείται στην σημερινή βουλή των Ελλήνων.

Πάντως το πιο επικίνδυνο απ΄ όλα είναι η ηλιθιότητα σε συνδυασμό με την ματαιοδοξία. Είναι ένας συνδυασμός που τα σπάει στην κυριολεξία.

Αναρωτιέται κανείς αν αυτός ο λαός έχει κάποιους αξιακούς κώδικες ή κάποια κριτήρια τέλος πάντων, με τα οποία επιλέγει τους εθνοπατέρες του, εκτός από το να του μοιάζουν φυσιογνωμικά.
Όλη η ξιπασιά και η ασχήμια της τουρκόσπορης ελληνικής φυλής-ο Ελληνάρας και η Κατίνα-γνωρίζει την αποθέωση εντός του Κοινοβουλίου.

Ότι πιο ατσούμπαλο και σουργελοειδές κυκλοφορεί στους δρόμους και στα καφενεία, το συναντά κανείς στους διαδρόμους της βουλής.

Ακόμη και οι κλαρινογαμπροί έχουν στείλει εκπροσώπους τους στην ελληνική βουλή. Μόνο οι καλεσμένοι της Αννίτας Πάνια σταΠαρατράγουδα, θα μπορούσαν να συγκριθούν με τα μπουμπούκια που επέλεξε ο ελληνάρας, ο παντοφλάτος, ο φραπόγαλος, να στείλει σαν εκπροσώπους του στη Βουλή.

Αναρωτηθείτε αν υπάρχει κάποια κατηγορία μαλάκα έλληνα, που να μην έχει τον άνθρωπό της ανάμεσα στους 300...

kourdistoportocali.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top