Select Menu


Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων δεν είναι κομμάτι του μνημονίου, διότι χρεωκοπήσαμε».



«Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν, λεφτά δεν θα γεννήσουμε», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για συνταγματικά προβλήματα στις περικοπές των αποδοχών των ενστόλων όλων των Σωμάτων.

«Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι νομικό. Κάθε απόφαση που θα ακυρωθεί, θα πρέπει αυτομάτως να αντικατασταθεί με κάποια άλλη», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ο κόσμος έχει τρελαθεί. Νομίζει ότι τους κόβουμε τους μισθούς, για να πληρώνουμε τους τόκους. Το χρέος μας εξυπηρετείται από τα δανεικά μας, δεν εξυπηρετείται από εμάς. Την πρώτη φορά που θα πληρώσουμε από δικά μας λεφτά χρέος είναι το 2014, αν κριθεί ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα».

Η έντονη λογομαχία μεταξύ του κ. Παπαδάκη και του κ. Γεωργιάδη και το σχόλιο του δημοσιογράφου ότι του "μυρίζουν" εκλογές είχαν ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του υπουργού Υγείας, ο οποίος απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο, ανέφερε με έντονο ύφος: «Θέλετε τη μιζέρια, τη γκρίνια, τη σκοτεινιά, την καταχνιά. Δεν θέλετε τίποτα καλό να βγάζει αυτή η χώρα. Δεν θέλετε να πάει ο τόπος μπροστά. Θα πέσουν τα νούμερα, αν πάει καλά ο τόπος. Αυτό είναι το πρόβλημα».

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top