Select Menu

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται η επίσκεψη στην Αθήνα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η οποία ερευνά τα πεπραγμένα της τρόικας.Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, αλλά σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναβάλλεται για κάποιες μέρες. Η αναβολή, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθώς και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο Μάρτιν Σουλτς.

Σε ενημερωτικό μήνυμα της Γραμματείας της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος Σουλτς και ο πρωθυπουργός Σαμαράς, έχουν αποφασίσει ότι η επίσκεψη της αντιπροσωπείας θα πρέπει να αναβληθεί», όπως τουλάχιστον αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top