Select Menu


Πρόσκληση για επάνοδο σε όσους έφυγαν από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και σε όσους δεν ψήφισαν τα Μνημόνια -απορρίπτοντας εμμέσως τη συνεργασία με Βύρωνα Πολύδωρα- απηύθυνε Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παράλληλα έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους τον αμφισβητούν στο κόμμα, καθώς και σε αυτούς που...δεν προσήλθαν στο Εθνικό Συμβούλιο. Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών επαναλαμβάνοντας την «κόκκινη γραμμή» του κόμματος για τα εθνικά θέματα.

Σημειώνεται ότι έξι είναι οι βουλευτές που δεν προσήλθαν στο Εθνικό Συμβούλιο, αφού ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος συνυπέγραψε σχετική επιστολή με την οποία ζητείτο να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στην συνέχεια το Εθνικό Συμβούλιο, έδωσε το παρόν.

Επίθεση κατά αυτών που αμφισβητούν τον Π. Καμμένο εξαπέλυσε και ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος στήριξε τον πρόεδρο του κόμματος, λέγοντας ότι «φράξιες δεν δεχόμαστε μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες», ενώ τους κάλεσε «να σταματήσουν την υπονόμευση».

«Όποιοι εποφθαλμιούν καρέκλες από εδώ, τους λέω να πάνε στο σπίτι τους. Απεδείχθη στην πρώτη αποστασία πως όσοι έφυγαν, καλώς έφυγαν. Δεν θέλουμε κανέναν επώνυμο στο κόμμα μας, αλλά όλους τους Έλληνες» είπε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με όσους επιχειρούν να τον αμφισβητήσουν.

Απορρίπτοντας εμμέσως την πρόταση του Βύρωνα Πολύδωρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΔ τόνισε πως «δεν έχουμε στόχο να κάνουμε άλλο μαγαζί, όπως τα σενάρια που ακούστηκαν για την Ελιά». Επιπλέον διεμήνυσε ότι αν χρειαστεί θα εισηγηθεί την πραγματοποίηση εκτάκτου συνεδρίου, ενώ είπε με νόημα πως «στελέχη μας που εξαγοράστηκαν και γύρισαν στη ΝΔ, εξαφανίστηκαν πολιτικά».

Συνεργασία στις αυτοδιοικητικές με κόκκινη γραμμή τη Θράκη
Αναφερόμενος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι όπου επιτρέπουν οι συνθήκες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατεβάσουν δικά τους ψηφοδέλτια, ενώ «όπου οι τοπικές κοινωνίες τα βρίσκουν μεταξύ τους και χωρίς να παραβιάζονται οι κόκκινες γραμμές μας κυρίως στα εθνικά θέματα, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μεγάλο αντιμνημονιακό τόξο. Μην το φοβάστε».

Εξήγησε πως «εάν στον Πειραιά ο ΣΥΡΙΖΑ μάς ακολουθήσει είναι καλοδεχούμενος», ενώ εάν σε άλλη πόλη ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάσει υποψήφιο που συμφωνεί με τις αρχές των ΑΝΕΛ, τότε θα υπάρξει συνεργασία. Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν τίθεται θέμα τέτοιων συνεργασιών με την Κουμουνδούρου στη Θράκη, όπου υπάρχουν έντονες διαφωνίες.

Είπε επίσης τι θα υπάρξουν συνεργασίες στις περιφέρειες, όπου θα στηριχτούν αντιμνημονιακοί υποψήφιοι, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα στηριχτούν υποψήφιοι, που δεν θα έχουν ξεκάθαρες αντιμνημονιακές θέσεις.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρέπεμψε στις δικές του παρεμβάσεις εδώ και χρόνια.

tvxs.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top