Select Menu


“Απλά και γρήγορα” καθάρισαν…

Με τα χεράκια του κατηγορούμενου Ιωάννη Ρόρρη, στενού συνεργάτη του Κοντομηνά και του Γριβέα η σύμβαση συνεργασιας! 

Από κοντά και ο Κλέων Παπαδόπουλος, βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο…

Τι και αν ο δικαστής που μειοψήφισε συντασσόμενος με την άποψη της Πόπης Παπανδρέου έγραφε ξεκάθαρα στην έκθεση του ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό χαρτί από ιδιωτικό (!!) θεραπευτήριο, όταν μάλιστα η ημερομηνία εισαγωγής ήταν η ίδια με την ημερομηνία του εντάλματος σύλληψης (!!!)

Οι άλλοι δύο δικαστές περιέργως την δέχθηκαν. Ίσως να την δεχόντουσαν και αν ήταν από τον σαμάνο της γειτονιάς, δικαίωμα τους. Εμείς όμως οφείλουμε να θέσουμε υπ’ οψιν τους ότι το συγκεκριμένο θεραπευτήριο που συμπτωματικά νοσηλεύθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, συμπτωματικά την ημερομηνία εκδόσεως του εντάλματος, συμπτωματικά (πάντα) είχε στενή συνεργασία τόσο με την αμαρτωλή Postcredit όπως και με τους κατηγορουμένους Ιωάννη Ρόρρη και Κλέωνα Παπαδόπουλο.

Τα στοιχεία παρατίθενται, όχι βέβαια για τον νυν υπουργό δικαιοσύνης. Που να τα βάλει ο άνθρωπος με κοτζαμ’ Κοντομηνά. Παρατίθενται έτσι για να συνοδέψουν το όνομα της Πόπης Παπανδρέου στην ιστορία, που θα την γράψει με χρυσά γράμματα ως οφείλει σε μία Ελληνίδα.





Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top